Издвајамо Србија

Милошевић 1999. одбио ХААРП у Србији, па добио НАТО бомбе!

Антенски ХААРП систем који својим дејством контролише јоносферу земљине атмосфере, и контролише климу али и менталну свест људи, почео је са дејством 3. маја прошле године, а постављен је пре четири или пет година.

Loading...

Оно што многи не знају јесте да је ХААРП по налогу врха САД требало да буде инсталиран у Србији још 1999. године заједно са НАТО окупацијом Косова, што је тадашњи председник СРЈ Слободан Милошевић енергично одбио, након чега је уследило тромесечно бомбардовање наше земље од стране Северноатлантске алијансе.

Током ултимативних преговора који су се водили током јесени 1998. и првог тромесечја 1999. године, амерички изасланик Ричард Холбрук најоштрије је од председника Милошевића, поред размештања НАТО база на Косову и Метохији, тражио и дозволу за постављање ХААРП антенског система, што је Милошевић заједно са осталим захтевима најјаче светске војне силе одбио.

О свему су били упознати и генерали Момчило Перишић и Драгољуб Ојданић, начелници Генералштаба Војске Југославије у периоду непосредно пре, за време и после НАТО агресије, који су такође одлучно били против захтева САД, укључујући и постављање ХААРП-а на српској територији.

Резултат одбијања југословенског врха је познат – тромесечно бомбардовање које је започело 24. марта 1999. године било је један од највећих злочина над једном сувереном европском државом у другој половини 20. века.

НАТО базе тада нису постављене на Косову, а ни ХААРП систем није инсталиран у Србији, што се није десило ни после Милошевићевог пада октобра 2000. године, јер ни нови председник СРЈ Војислав Коштуница није пристајао на ХААРП ултиматум, као ни кабинет који је као премијер водио у периоду од 2004. до 2008. године.

Са доласком на власт кабинета Мирка Цветковића, за ХААРП антене у Србији очигледно је дошао најповољнији тренутак, јер како каже извор „Правде“, нови захтев тадашњег потпредседника САД Џозефа Бајдена да се овај антенски систем постави, није наишао на препреке.

Као резултат сервилности дојучерашње власти према САД, имамо антенски ХААРП систем у Барајеву и експерименте према српском народу који се од 3. маја 2012. врше врло активно.

Такође се мора коначно истражити и ко је званично дозволио и потписао инсталирање овог опасног америчког инструмента за контролу менталне свести нашег народа – каже извор „Правде“ добро упућен у дешавања око ХААРП-а.

Постоје сумње да су Американци и поред противљења тадашње власти још 2003. године, шест година пре ултимативног захтева, покушавали експерименте као претходницу постављања ХААРП антена.

Како се помоћу ХААРП-а манипулише са јоносфером, пробе ради, извршени су експерименти успављивања људи усмереном и фокусираном енергијом, што је урађено у једном граду у Немачкој, али и у нашој Лозници.

Тада су, према сведочењу неколико очевидаца, готово сви Лозничани били 15 минута у колективном сну, успавани управо зрацима ХААРП антена инсталираних 340 километара од југословенске границе.

 

Извор: Правда

Loading...
loading...
loading...