loading...
Издвајамо Србија

НЕВИЂЕНО ЗЛО – ЈЕЛЕНА МИЛИЋ: Псовала Бога и правдала НАТО агресију 1999. године! (ВИДЕО)

Директорка Центра за евроатлантске студије и главни НАТО лобиста у Србији Јелена Милић дрско тврди да је НАТО агресија на Србију 1999. била оправдана и да су Срби заслужили бомбардовање у коме је погинуло више од 2.500 људи!

Гостујући у емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи, Милићева је свађајући се са осталим гостима – хрватском књижевницом Ведраном Рудан и српским писцима Марком Видојковићем и Владимиром Кецмановићем – оправдање за НАТО злочине покушала да нађе чак и у атомској бомби Северне Кореје и геноциду у Руанди!?!

Отворила нам очи!?

У жестокој расправи са Рудановом Милићева је по сваку цену бранила НАТО агресоре и тражила оправдање за њихове злочине над српским народом.

– Треба причати о „Олуји“, али такође десило се још једно етничко чишћење у врло сличном историјском периоду о којем је битно да јавност у Србији зна… А то је протеривање албанских цивила са Косова током бомбардовања, неки ту акцију зову „Потковица“. О томе ништа нисте чули, а стотине хиљада Албанаца су тада протеране преко границе у Албанију и Македонију – галамила је Милићева и онда објаснила како НАТО бомбардовање Србије није било ни изблиза страшно као „српско бомбардовање Сарајева“!?!

– Ја сам живела у Београду и свима је било тешко, али то је трајало 78 дана, повремено… А замислите како је било у Сарајеву, које је било у опсади три и по године нон-стоп. Не могу, додуше, да оспорим ту проклету дужину од 78 дана, али смо страшне злочине над Албанцима највише чинили управо док је трајало бомбардовање – рекла је Милићева, која је у „тренутку инспирације“ страшни НАТО злочин правдала помињући Северну Кореју и Руанду!?!

– Не заборавите да се неколико година пре НАТО интервенције десио страшан геноцид над 800.000 људи у Руанди и да је међународна заједница била јако осетљива… И кад говорите о Американцима као о највећим злочинцима, а што онда не споменете Северну Кореју, која је пре неки дан тестирала атомску бомбу и изазвала земљотрес који се осетио чак и овде у Београду?! – „објаснила“ је директорка ЦЕАС.

Јелена Милић није јуче хтела да коментарише и додатно појасни своје у најмању руку скандалозне ставове изречене у „Ћирилици“.

На другој страни, шеф скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун истиче да Милићева масно лаже како би своје послодавце, злочинце и НАТО агресоре, представила као спасиоце.

– Фамозна операција „Потковица“, о којој Милићева говори, потпуна је измишљотина, коју су међународна заједница и Албанци искористили да би нас оптужили за етничко чишћење. А истина је потпуно супротна, шиптарски терористи и ОВК спроводили су етничко чишћење над Србима, које су убијали и протеривали. Милићева прећуткује истину и понавља пропагандне лажи, у нади да ће јој бар неко после 17 година поверовати – закључује Дрецун.

v-rudan-j-milicjelena-milic

Антипропаганда за НАТО

Аналитичар Драгомир Анђелковић сматра да се Милићева понаша као прави колаборациониста, али да му је, ипак, драго што је она главни лобиста НАТО у Србији.

– Ово подсећа на норвешког политичара Квислинга, који је после нацистичке агресије тврдио да је Норвешка крива што ју је напао Хитлер. А то што је нама НАТО урадио може једино да се пореди са нацистима… – напомиње Анђелковић и додаје да је Милићева оваквим иступима у јавности највише допринела да Србија никад не уђе у НАТО.

Марић: Осећао сам се ко 1999!

Миломир Марић, уредник и водитељ „Ћирилице“, каже да је током Милићкиног гостовања и расправе у једном тренутку „буквално занемео“:

– Очекивао сам моменталну интервенцију НАТО или бар неку артиљерију. Осећао сам се као за време бомбардовања! Имао сам много свађа у студију, али сад се, богме, показало да је ваш уредник Драган Ј. Вучићевић господин човек за ове белосветске агитаторе!

Псовала Бога, напала све у студију

Јелена Милић се током „Ћирилице“, која је трајала два сата и четрнаест минута, посвађала буквално са свима у студију, па чак и са публиком! Ово су неки од њених „црних бисера“:

Милић: Рачак је као повод за бомбардовање Србије можда дискутабилан, али кад то ставите у контекст Сребренице, Руанде, страшних злочина, либерални свет је тражио механизме како да одговори.

Рудан: Пази ово, у Руанди се десила срања, па одлучили да демократски бомбардују Србију. Ма, куд ћеш боље! А зашто Американци не могу да одговарају пред Хашким судом?

Милић: Је*оте Бог, па да ли је могуће да не можете да прочитате Статут суда, то је један ад хок регионални суд за одређени временски период који је формирао УН. Аман, људи!

Рудан: Па, жено, не би ни било НАТО жртава да није НАТО на челу са САД, који је побио пола Србије, и довека ћете трпети последице. Ви сте најгора реклама за НАТО, који ће у Србији наје*ат’ само због вас.

Извор:Информер