loading...
Издвајамо Свет

НИЈЕ ПО ВОЉИ МОЋНИЦИМА: Трампа ће убити због добрих односа са Путином?!

Републиканском кандидату за председника САД угрожен је живот због политике помирења с Русијом. То не одговара америчким моћницима, међу којима је и Хилари Клинтон, а они не бирају средства, тврди Дмитриј Кисељов, шеф “Раша тудеја”.

– Републиканског кандидата за председника САД Доналда Трампа могли би да убију због намере да изгради добре односе с руским председником Владимиром Путином – упозорава Дмитриј Кисељов (62), шеф агенције “Раша тудеј”.

Он тврди да та Трампова политика не одговара америчким моћницима, међу којима је и његова ривалка из Демократске странке Хилари Клинтон, те да они не би презали ни од чега да га зауставе.

Кисељов је гостујући у четвртак на телевизији Русија 1 подсетио да Трамп тренутно води у изборној трци и нагласио да ће му подршка само расти након што је Хилари покушала да сакрије своју болест од бирача.

– Његова предност у односу на Клинтонову, способност да назове ствари правим именом и намера да оконча екстремне тензије између Русије и Америке стављају Трампа у веома ризичну позицију. Могли би да га убију због тога – сматра Кисељов, којег је Владимир Путин лично поставио на чело “Раша тудеја” 2013.

Тајне службе не желе Трампа за председника

Он додаје да америчким безбедносним службама не треба председник какав је Трамп.

– Те службе промовишу мржњу према Русији како би оправдале своје постојање. Осим тога, амерички олигарси такође не желе Трампа у Белој кући. Њима садашњи светски поредак обезбеђује стабилан бизнис. За екстремне богаташе у САД Трамп, који је и сам милионер, представља опасност јер би због помирења с Русијом паре одлазиле неком другом – наводи руски новинар.

Према његовим речима, амерички естаблишмент је немилосрдан и пре ће убити Трампа него му дозволити да води САД.

– Њима треба политичар који ће им служити, а то је Хилари Клинтон. Са њом на челу САД не би било никаквих промена. А њеног ривала лако могу да се отарасе. Американци имају обичај да убију неодговарајуће председнике – објаснио је Кисељов, подсетивши да је ЦИА била умешана у убиство Џона Кенедија, који је желео да оконча Хладни рат и изглади односе са СССР.

Део медија у САД верује да је Трамп у опасности

Сличан став имају и поједини амерички медији. Они наводе да Трамп одавно редовно добија претеће поруке, што га је приморало да почне да носи панцир на јавним местима.

– Хилари Клинтон и њене демократе стално представљају Трампа као некога ко би на месту председника био диктатор. Такве олако изнесене тврдње претња су његовом животу. Због таквих ствари је у јуну ментално поремећени Британац покушао да отме пиштољ од једног полицајца и убије Трампа на предизборном скупу у Лас Вегасу – наводе алтернативни медији у САД.

Извор: vesti-online.com

loading...