loading...
Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНО КО САРАЂУЈЕ СА УБИЦАМА: Ево ко покрива Митровиће да не оду на робију.. (ВИДЕО)

Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, снимљен је како пријатељски разговара са Жељком Митровићем, власником ТВ “Пинк”, на летњем пријему Српског пословног клуба “Привредник”.

Шта је министар полиције радио на традиционалном летњем скупу најмоћнијих српских бизнисмена, никоме није јасно. Стефановић је из неког разлога добио позивницу да присуствује скупу који је организовао клуб “Привредник”.

Стефановић је дошао на пријем нешто после 19 часова, поздравио се са гостима и отишао.

Највише времена провео је у друштву Жељка Митровића, власника ТВ “Пинк”.

Стефановићев присан пријатељски однос са Митровићем указује на то да постоји озбиљна сумња да је врх полиције утицао на истраге око убиства Андрее Бојанић (17), коју је прегазио Митровићев син Александар, и смрти Митровићеве љубавнице, Иване Бодрожић, која је пронађена мртва услед предозирања кокаином у хотелу “Хајат” и то у соби коју је резервисала Митровићева телевизија – сматра Телепромптер.

Митровић и његов син никада нису одговарали за поменута убиства, па се с разлогом сумња да власник ружичастог царства, поред тога што седи на челу телевизијске машинерије која штити Вучићев режим, ужива и одређене привилегије у кривичним истрагама.

Да су ове сумње утемељене у чињеницама сведоче и блиски пријатељски односи Митровића са Александром Вучићем и министром Александром Вулином – тврди Телепромптер.

 

Извор:Телепромптер

loading...