loading...
Издвајамо Русија

ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА О НАВОДНОМ “АТЕНТАТУ” НА ПУТИНА: Ево о чему се ради…(ФОТО/ВИДЕО)

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Вест о погибији Путиновог омиљеног возача, јуче је као бомба одјекнула светом.

Вест су пренели сви могући портали укључујући и наш, међутим многи читаоци су донели погрешан закључак, који нема везе са истином, па се осећамо дужни да направимо осврт на тај догађај.

У чланку који смо јуче пренели, јасно пише да је у саобраћајној несрећи погинуо омиљени возач Владимира Путина и да је руског председника погодила та вест, што јасно указује да то возило није било у пратњи председника, већ је то издвојени несрећни случај или нешто друго, показаће истрага.

За све који нису упућени, траса којом се вози председник ПУТИН је унапред затворена, те не постоји могућност судара са цивилним аутомобилом, што је случај о којем се дигла велика бука.

Погледајте видео са пратњом руског председника:

Сад погледајте видео судара и упоредите:

https://youtu.be/EdoWysZDiqg

На снимку Путинове пратње се јасно види да је пут затворен, док је на другом очигледно да се ради о вожњи на путу са цивилним аутомобилима.

Амерички медији користе овај судар, да га представе као покушај атентата на руског председника од стране Новог светског поретка, што има логике, јер је он истински борац против тог зла, али тешко је поверовати да би на овакав начин то одрадили.

Путинов аутомобил (Фото: Ју тјуб)
Путинов аутомобил (Фото: Ју тјуб)

Аутомобил у којем се вози руски председник је отпоран на нуклеарни удар, што довољно говори о његовој безбедности.

Путин је изузетно добро чуван, руске тајне службе су најбоље на свету, тако да све ово делује као америчка пропаганда.

Извор:Србија јавља

loading...