loading...
Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ РУСА: Геј параду у Београду обезбеђивале АМЕРИЧКЕ ПЛАЋЕНЕ УБИЦЕ из агенције „БЛЕКВОТЕР“! (ВИДЕО)

Руска новинска агенција „News front“ oбјавила је да су последњи прстен одбране београдске параде поноса чини плаћеници америчке агенције Блеквотер која је позната по бројним „црним“ операцијама по целом свету. Блеквотерси се доводе у везу са бројним атентатима и отмицама, као и тајним операцијама које САД спроводи по свету.

 

Руски новинари, који су извештавали са Параде поноса у Београду снимили су људе од којих су неки имали и симболе Блеквотерс компаније. Када  су упитали српску полицију да ли је могуће да америчке плаћене убице обезбеђују Параду они су им рекли да ћуте о томе и да не изговарају наглас име „Блеквотерс“.

Компаније Блеквотер која је највећа приватна армија на свету. Блеквотер компанија постала је позната светској јавности по томе што је, у време док је председник САД био Џорџ Буш, ратовање на Блиском истоку у потпуности преузела у своје руке, будући да су плаћеници те компаније учествовали у најосетљивијим акцијама Централне обавјештајне агенције (ЦИА) – отмицама и атентатима у Пакистану, Ираку и Афганистану.

Да ли су људи које су уочили руски новинари заиста радници Блеквотерса, ко је могао да пусти такве људе да чине последњи прстен одбране Параде поноса и одакле организаторима новац да плате њихове услуге за сада је непознато.

 

Извор:Правда

loading...