Издвајамо Србија

Како је Вучић 1.09.2016. пребио другу супругу која је са тешким повредама завршила на приватној клиници

Данас, после састанка „државног врха“ ( у ствари дна и канализације издајничке), код Николића, изнервиран због Додика што није хтео да му се повинује и одложи референдум у РС, дошао је у свој скромни дом, гарсоњеру од 30м2 и зверски претукао супругу, са којом се пре 2 године венчао.

Резигниран и разочаран, због очигледне издаје Срба, више није могао да глуми доброг супруга. Пукло је све у њему и супруга му је завршила на приватној клиници. Са тешким повредама. Тако је насилник злостављао и прву супругу Ксенију, која је једва побегла од психопате.

Јужна Република, 1.09.2016.

Loading...
loading...

10 Comments

Click here to post a comment

  • психопата! није му мало што цео народ понижава и шутира по поду безнађа, сад је и своју жену ударио!

    он мора да оде! ДОСТА ВИШЕ!

  • ako je to stvarno drago mi je sto nisam isao na izbore povecanja plata i penzija 24sporne privatizacije ako miskovic bude na slobobi moj nanveci poraz nova hapsenja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

  • TADIĆ JE SVOJE ŽENE TUKAO I TRPAO U MANASTIRE A VI TO NIGDE NISTE OBJAVILI..EKSTRA ŠTO JE TADIĆ LOPOV I MAFIJAŠ..PREDO JE DEMOKRATSKU STRANKU DS LOPOVU PAJTIĆU PAJTIĆU DA DOKUSURI VOJVODINU..

  • Кад је Тадић био на власти,ми нисмо ни постојали.Има и о њему доста текстова,Пајтићу,Чеди а највише о Динкићу који је Вучићев саветник а причао је да ће да га хапси и све те горе поменуте.Све се завршило на причи,само народ испашта а они сви исти.

  • Ovde tema nisu ni Tadić ni Pajtić, tema je premijer Vučić, pa bi to komentatori trebalo da imaju na umu, i da se drže teme.

  • Kao da ce cinjenica da je neko drugi tukao zenu umanjiti nedelo koje je uradio ovaj ? Mislim jadan pokusaj zamena teza. Nasilnike u zatvor zvao se on Boris, Aleksandar, Safet, Vjekoslav,…

    Nego jel neko vidi ironiju u ovome ? Zar nije cilj nove vlade borba protiv nasilja u porodici? Ma i ja svasta pitam kao da dosad nisam naucio da je sve marketing sto ova Vlada prica.

Loading...