Издвајамо Србија

СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ: За бебе нема пара, а стављаш приватну фондацију “Зоран Ђинђић” на терет државног буџета!

Премијер Србије Александар Вучић прво је најавио да ће Зорану Ђинђићу подићи споменик, а затим и да ће Фондацију “Зоран Ђинђић” ставити на државни буџет.

Приватна фондација Ружице Ђинђића, која је у јавности означена као “најбогатија удовица у Европи”, налази се у тешкој финансијској ситуацији, баш као и Србија после демократске власти.

Фондација је из неког разлога изгубила велики број спонзора, а приходи су јој за две године драстично смањени – чак три пута.

На сајту Фондације наводи се да је један од финансијера Амбасада Савезне Републике Немачке.

Иначе, постоје бројне друге фондације које се баве кориснијим стварима за наше друштво, али се те фондације никада неће наћи на буџету. Зашто се, на пример, из државног буџета не финансирају фондације које помажу социјaлно угрожене породице, децу без родитељског старања, самохране мајке, децу оболелу од ретких болести?

Не, такве фондације не заслужују новац из државног буџета, али приватна фондација Ђинђићеве удовице из неког разлога заслужује.

 

Извор: Телепромтер

Loading...

1 Comment

Click here to post a comment

  • Mafija se potpomaze. Nema cudjenja. Koga briga za bolesnu decu, udovice ratnika, gladne i Bog sami zna sa cim sve ugrozenih, minimalno milion gradjana Srbije. Ruzica i njen muz ,, zaradili” stotine miliona evra gde? Pomogli su i Vucicu. Posto Vucic i ostala mafija mogu da zaduze Srbiju kad god im se cefne, za koliko hoce milijardi dolara, sto da braci i sestrama ,, po oruzju” ne pokloni naseg duga, koliko im treba. Nije ta milionerka jedina koja dobija od Vucica i ostale mafije pare. Galantni su oni kad su novopeceni ,, biznismeni ” u pitanju. Od Cede pa redom, do Mitrovica. Mislite da mi nismo platili svaki dan uzivo, minimalno sat vremena. Jesmo debelo i nastavicemo. Pa dobi samo od ministarstva za izvoz 150 miliona dolara. Izvoznici za Rusiju nisu bili na spisku. Srbija umire od gladi i bolesti, a oni sve bogatiji. E sad ce on, ako ona vestica koja se hvalila da je najzasluznija za bambardovanje Srbije, ikako stane na noge, pokloniti i njoj ko zna koliko naseg duga. Ako Bog da da ode, a da se nevrati. Necemo zaliti ni te milione. A vi opet zaustavite poruku.

Loading...