loading...
Издвајамо Свет

ВЕДРАНА РУДАН: “Курва је курва! Мој фаворит је Трамп!”

Пише: Ведрана Рудан

У Америци се опет води страшан рат. Тко ће побиједити? Републиканци или они други? Републиканци су опаки момци којима је на уму само профит а на уснама молитве. Демократе су цивилизирани, школовани Амери, они стреме друштву у коме ће се трумпови повући у пећине из којих су се довукли. Скраћено, Трумп је дивљак, госпођа Клинтон је фина госпођа. Тешка се битка бије у леглу демокрације. Да ли ће побиједити сила зла или ипак…

Да не буде забуне, из дубине срца свога навијам за Трумпа. Он је по мени инкарнација америчке политике. Лицемјер, гад, лажљивац, манипулатор, насилник, примитивац, расист… Жели забранити муслиманима улазак уАмерику, дигнути зид између Мексика и своје земље… Тко би се могао сјетити свих његових обећања. Перверзна сам?

Зашто то мислите? Kад се неки од америчких предсједника искрено залагао за било што осим за побједу на изборима? Мислите ли да амерички предсједник одлучује о било чему? На Обамину су кампању, Обама је по својим чинима најбљељи предсједник у повијести Америке, потрошене милијарде долара. Тата му их није оставио. Они који су ту лову потрошили на њега сигурно нису рачунали да ће мршави, бивши кошаркаш вући потезе по свом избору. Амерички предсједници, с в и предсједници с в и х земаља само су лутке на концу крупног капитала. Трумп ће постати предсједник зато што гласно говори оно што већина Амера мисли.

За разлику од њега госпођа Цлинтон нам продаје причу како је она боркиња за људска права, посебно су јој на души сиромашни, млади, незапослени, црнци, муслимани, жути… Не, заиста не могу поднијети нацерену госпу којој наши медији лижу преко границе мог најдубљег гађења. На њезину су се страну ставили и наши “љевичари” и “интелектуалци”. Наравно да не мислим да у Хрватској има битних “љевичара”, још мање “интелектуалаца” па ипак, кад прочитам у новинама да је један наш надобудни “повјесничар” изјавио да госпођу Цлинтон у Америци сви воле јер је фрку са мужем поднијела “достојанствено”, пожелим да са лица хрватске земље избришем све “повјесничаре”.

Што тај повјесничар зна о женама? Одакле му идеја да се жена понаша “достојанствено” кад пријеђе преко чињенице да је њезин муж пред читавим свијетом спермом оросио хаљину неке цуре. И још је рекао, опет пред свим свјетским камерама, како орални секс није секс и још је касније признао да је цуру кресао и неорално. “Достојанствена” госпођа Клинтон на све је то одговорила уваљивањем своје ручице у шапу супруга и пред свим свјетским камерама шапнула како је њена љубав неуништива.

Јеботе. Најнемоћнија жена на свијету у таквим тренуцима има више достојанства. Или ођебе Спермоскок или се повуче у неки кут и тамо исплаче своју муку ако јој је то једини начин да она и ђеца преживе. Ни оној најјаднијој међу нама не би пало на памет да се у тренуцима док наш муж штрца из свог топа у било који циљ понашамо онако како се понашала Цлинтон. Прва кандидаткиња за титулу предсједнице Америке је задња жена на свијету која би то требала постати кад би Америка била пристојна земља. Америка то није па онда и има кандидаткињу какву заслужује.

Трумп је опаки противник па су зато демократи из праповијести ископале фотке Меланије Трумп на којима је жена гола. Снимке су старе двадесетак година, женска се тада бавила манекенством и најнормалније је да је тада била више гола него обучена. Клинтоновци трљају демократске шапе. Трумп ће сигурно изгубити изборе јер је оженио манекенку, дакле курву. Клинтоница је дугогодишња супруга курвиша коју то никад није узнемирило а ни Клинтону није сметало да постане предсједник Америке иако је и прије избора био курвиш.

Зашто се палим на стару истину, кад се жена около јебе или слика гола је курва, кад се мушкарац около јебе има велике шансе да постане предсједник Америке? палим се јер ме хрватска опсједнутост Америком доводи до бљувања. Има нас три и пол милијуна. Умјесто да попут Словенаца бацимо око на Русију да видимо што нашим сиротим грађанима може понудити Путин, наши медији опсесивно прате америчке изборе и у небо дижу наше политичаре који унисоно свршавају кад им га Америка ували. Њима мање, нама до балчака.

Kад побиједи Трумп наздравит ћу нечим. Не волим кад ми нетко продаје причу како постоји разлика између курве која пере своје међуножје и оне која то не чини. Kурва је курва. Мој фаворит је курва која каже муштерији да појма нема што је то текући сапун за интимну његу.

 

Извор:rudan.info

loading...