loading...
Издвајамо Србија

ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ: Овде патриота нема, идемо сами против свих

 

Владимир Ђорђевић,менаџер примењене безбедности,дугогодишњи радник у банкарском сектору и неко ко се активно бави политиком и проблематиком данашњице,најављује формирање политичке организације у којој ће бити један од високих функционера.

Пише: Владимир Ђорђевић

На питање каква је то политичка организација добили смо следећи одговор: То је организација која ће истински радити у интересу српског народа и Србије,залагаће се за све видове сарадње са Русијом,кад кажем све видове мислим пре свега на она два најбитнија ,војни и економски савез међу ова два братска народа а наравно нећемо заборавити ни културу а ни нашу верску повезаност,тако да те односе треба унапредити што је више могуће.

Наравно да неће Русија бити основна опција коју сматрамо исправном,такође ћемо кроз програм изложити низ сасвим реално изводљивих решења које можемо у сваком тренутку самостално да реализујемо и тиме решимо шездесет процената проблема који данас некима делују као ноћне море.

Питате се које проблеме? Рецимо да је на данашњи дан јавни дуг Србије 26 644 395 567 евра. Рачунајући камате код којима су ови кредити узимани овај дуг расте 68 евра сваке секунде или 225 000 евра на сат или прецизније 5 878 000 евра на дан, узмимо у обзир да Србија приходује на годшњем нивоу негде око 8 000 000 000 евра и да овим степеном свог привредног развоја девету милијарду свог годишњег прихода неки од нас неће ни доживети јасно је као дан да продавање магле актуелне политичке елите о вртоглавом опоравку земље мора да престане.

 

Једино решење јесте то да одговорни сносе последице за систематско уништење ове државе пре свега мислим на све учеснике у бомбардовању СР Југославије ,1999 године.

Материјална штета нанета СР Југославији је преко 90 000 000 000 евра.Имајући у виду да је агресија отпочела без одобрења савета безбедности УН-а као дан је јасно да та ратна одштета мора бити исплаћена државама наследницама СР Југославије,тачније Републици Србији и Републици Црној Гори.

Ово је одштета само за уништене фабрике,рафинерије,мостове,азотаре,путеве,пруге,болнице,телевизије,репетиторе итд. Плус одштета за изгубљене приходе за све ове године од тих истих уништених фабрика,азотара,рафинерија,телевизија итд.

Насилно упумпавање кредита нашој земљи и јесте циљ да се ова ратна одштета анулира и још наша земља претвори у вечног дужника. Зато је битно уништити српског пољопривредника,продати све фабрике странцима,продати све бање странцима,зато су угашене домаће банке и доведене стране све у циљу уништења домаћег производа ,увоза страног и што већег кредитног задужења земље како би се анулирала она цифра од 90 000 000 000 евра колико учеснице у бомбардовању СР Југославије дугују да исплате.

Рецимо да је то 0,1 посто онога за шта ће се будућа партија залагати!

Евро фанатике разумем и разумем да ће увек наћи неки изговор или неку лабаву критику на ово што износим али ја износим законска права и валидне цифре,рецимо да би им већ сад запушио уста за поплаве које су не толико давно задеслиле Србију Новак Ђоковић као јединка је донирао осам пута више средстава него читава ЕУ.Толико о томе!

У осталом,референдум о престанку интеграција у ЕУ за који ћемо се борити ће у процентима за прекид интеграција бити копија Додиковог рефередума о дану Републике Српске!

Какав ће бити назив партије не желим да откривам мада на мом Фејсбук налогу можете готово све видети, Ја се надам да семо се видети на оснивачкој скупштини па том приликом можемо направити интервју и премијерно вам дати пуно више информација кад комплетан састав партије буде на једном месту.

 

 

 

Извор: СРБИЈА ЈАВЉА