Издвајамо Русија

ВЛАДИМИР ПУТИН КОНАЧНО ОДГОВОРИО: Ево кога ће руски председник подржати на изборима у САД!

Председник Русије Владимир Путин обратио се новинарима у Бишкеку. Током обраћања, руски лидер одговорио је на питање о предизборној кампањи у Сједињеним Америчким Државама.

Loading...

Путин је изјавио да Москва пажљиво прати дешавања у Сједињеним Америчким Државама у оквиру изборне кампање.

– Ми подржавамо сваку особу у било којој земљи која жели да гради са нама добросуседске и партнерске односе – рекао је руски председник.

– Ми пажљиво пратимо шта се дешава у Америци и са симпатијама се односимо према онима који јавно говоре о потреби за градњом односа са Русијом на равноправној основи – истакао је.

Путин је додао да Москва не види покушаје да се створи слика злог царства против Русије. Он сматра да је ово покушај да се манипулише јавним мњењем.

САД имају потешкоће због полукриминалних структура у Сирији

Председник Русије изјавио је да америчке власти не могу да поделе део умерене опозиције од терориста. Он је одговарао на питања новинара током своје радне посете Бишкеку, а нарочито о питањима сарадње са Сједињеним Америчким Државама у Сирији.

– САД се суочавају са потешкоћама у Сирији, јер не могу да поделе део опозиције од полукриминалних структура – истакао је Путин.

Русија испуњава своје обавезе по питању Сирије

Русија у потпуности испуњава своје обавезе у вези са сиријским питањем, а такође и сиријске трупе, рекао је руски председник.

– Што се тиче Русије, она у потпуности испуњава своје обавезе. Штавише, постигли смо договор са председником Сирије Башаром ел Асадом и са сиријском владом. Као што видимо и сиријска војска испуњава ове договоре – рекао је Путин новинарима.

Извор: rs.sputniknews.com

Loading...
loading...
loading...