Издвајамо Свет

АНТИХРИСТ СОРОШ ПОСЛАО ШОКАНТНУ ПОРУКУ ПУТИНУ: Руси, издајте Путина, као што су Срби своје хероје.. (ВИДЕО)

Свако ко прати активности Џорџа Сороша зна да овог ватреног и истрајног непријатеља Русије карактерише нездрава опсесија са живописним гестовима и симболичним акцијама.

Он не оклева да директно апелује на водеће светске политичаре, па чак и покушава да јавно диктира политичким одлукама лидера тих земаља као што су Немачка или Грчка, па чак понекад изгрди и Европску комисију, извештава “Политруссиа.цом”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сорош би лако могао бити погрешно сматран за сеоског психопату који се само искористио прилику да јавно изрази своје прецењене идеје, али ствари нису баш тако једноставне. На крају крајева, он је тај који спонзорише бројне “обојене револуције“ у многим земљама. Он би заиста могао да буде психопата, али он је утицајан и опасан психопата.

 

Овај пут, амерички олигарх је, са великим геополитичким амбицијама, одлучио да апелује на Русе са позивом да се уједине и супротставе ратним злочинима које је наводно учинила руска војска у Сирији. Сигурно није случајност да је овај апел емитован у медијима 7. октобра, на рођендан руског председника. Ово је нека врста рођенданске честитке руском председнику, коме Сорош у суштини обећава да ће имати исту судбину као некадашњи председник Србије, Милошевић.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Амерички олигарх тврди да је Путин крив за ратне злочине у Сирији. Не треба бити посебно перцептиван да би се схватило шта он имплицира када каже: “Када се у потпуности утврде чињенице, Путиново бомбардовање Алепа ће се сматрати једним од најтежих дела ратних злочина модерног света.“

 

Довољно је на неколико места заменити “Алепо“ са “Сребреница“ и “бомбардовање“ са “масакр,“ и одмах постаје јасно о чему Џорџ Сорош сања. И он апелује на Русе да му остваре тај сан.

Ево шта је рекао:

“Апелујем на људе Русије, Европе, и остатка света да не стоје скрштених руку, већ да проговоре и изразе свој бес. Излив јавног мењања може да натера председника Путина да стави тачку на своје страшне злочине против човечности.“

Хајде да преведемо ову фразу на једноставан језик: “Руси,“ рекао им је Сорош, “изађите на улице! Урадите оно што су Срби урадили са својим лидерима и херојима! Захтевајте брз улазак у Европску унију! Обећавамо вам живот као у Европи, а цена ће бити веома мала. Издајте Путина. Баците га вуковима, и све ће бити добро. Чак ћемо вас и похвалити.“

Ако упоредимо ову Сорошову изјаву са недавним завијањем британских медија о озбиљној дискусији америчких генерала о неизбежности глобалног и веома крвавог сукоба између САД и Русије, па чак и САД и Кине, онда можемо видети како, директно пред нашим очима, све ово представља један од елемената америчког психолошког напада.

Циљ овог напада није Владимир Путин. Нико нема илузије: Путин не може бити злостављан или приморан да одустане од свог изабраног пута. Циљ овог напада су грађани. Они застрашују грађане са нуклеарним бомбама недавно тестираним у САД. Они кроз британске медије говоре грађанима да ће милиони умрети у случају сукоба са САД. Дакле, на крају, они предлажу да грађани зауставе Путина и баце га на милост и немилост западних геополитичких непријатеља.

 

Могло би се претпоставити да је ова иста порука упућена и руској политичкој елити, али овај трик је већ покушан прошле године. Није било побуна од стране руске елите. Напротив, они су се окупили око председника. Елита је схватила да, без Путина и без јаке Русије, они нису потребни било коме било где и никада неће бити признати као једнаки или пуштени у просторије својих белих господара.

Ово схватање је било велико изненађење за западне “партнере,“ који су навикли да мисле да су руски државни званичници и снаге безбедности наивне будале које се још увек нису опоравиле од шока 90-их и снова да своју пензију троше у Сен Тропеу. На велико изненађење западних партнера, испоставило се да руска елита има инстинкт самоодржања, и да Крим у потпуности може да замени Азурну обалу.

И онда су очајни Сорош и његови пријатељи из британских медија, као и амерички генерали из кабинета Клинтонове, одлучили да уплаше грађане. Ово је њихова последња шанса и последња нада да ће Руси поново уништити своју империју.

Данас смо више уверени да ће руски колективни одговор на ове америчке претње и Сорошов слатки предлог бити оштар, јасан и нецензурисан. Овај одговор би био најбољи поклон за председника. Срећан рођендан Владимире Владимировичу Путине!

 

Извор: Wебтрибуне.рс