Издвајамо Свет

ЧУВЕНИ БРИТАНСКИ ХАКЕР УПАО У СИСТЕМ НАСА: Завртеће вам се у глави од запрепашћујућих чињеница које је сазнао! (ВИДЕО)

НАСА је направљена као параванска организација и створена је да би скретала пажњу и забављала масу својим „ракетама“ које су „забавне за посматрање“  док стварне свемирске операције изводе снаге америчке војске и морнарице.

Како наводи Гари МекКинен, британски хакер који је упао у компјутере америчке војске, морнарице и НАСА, људи већ поседују потпуно опремљени свемирски ратни брод.

Између осталог, МекКинен је пронашао један документ под називом „Неванземаљски официри” који садржи имена и чинове службеника који су у свемиру, бродове на којима се налазе и „материјални трансфер” међу бродовима.

МекКиненово откриће оснажује наводе бројних узбуњивача који су навели да су служили у свемиру или на Марсу.

Када већ говоримо о Марсу, није искључено ни да је истраживање Марса од стране НАСА-е једна велика фарса и скретање пажње направљено с циљем да се украде 2,5 милијарди долара од пореских обвезника.

 

Ипак, једна од највећих НАСА-иних превара до сада јесте лажна мисија на Месец.

Главни разлог због којег се мисија на Месец никада није догодила јесте такозвани Ван Аленов појас зрачења, а ову теорију потврђују бројне слике и снимци пуни недоследности.

Према наводима НАСА-е, астронаути нису имали никакву заштиту од зрачења осим свемирских одела.

 

Ово је исечак из НАСА-иног чланка написаног 20. августа 2012. године:

„Како се удаљавамо од Земље пролазимо кроз Ван Аленов појас високог зрачења. Ово зрачење може да оштети систем навођења, компјутере на летелици или електронику на Ориону.

Наравно, кроз ово поље морамо проћи два пута, једном кад кренемо и једном у повратку. Ипак, Орион је заштићен и његов штит ће бити тест за количину зрачења, а сензори ће прикупити податке које ће научници касније истраживати. Морамо решити овај проблем пре него што пошаљемо људе у свемир”.

Ако НАСА још покушава да нађе начин на који би људе сигурно пренела кроз Ван Аленов појас у 2012. години, како су онда успели да га заобиђу 1969. године? Нису успели, зато што су све НАСА-ине мисије на Месец биле беспилотне.

То такође објашњава зашто су чланови тима Челинџер СТС-51-Л и данас живи: нису били на спејс шатлу када је експлодирао.

Данас је могуће пронаћи шест од седам чланова тима и они су живи и здрави и не крију свој идентитет.

Двоје њих се праве да су своји идентични близанци док се друго двоје није ни потрудило да промени име И створи лажни алиби. Преосталих двоје је само незнатно променило име.

Све ово нас наводи на једно питање: Шта је од онога што видимо на ТВ-у заправо истина?

 

Извор: Wебтрибуне.рс

Loading...