Издвајамо Србија

ЕКСКЛУЗИВНО: Арканов двојник Даркан показао шта мисли о команданту Тигрова! (ВИДЕО)

На наше велико задовољство, редакција портала Ослобођење имала је прилику да угости Малиш Дарка – Даркана, који је у жижу јавности доспео баш преко нашег портала након што смо објавили његову слику поред гроба покојног команданта српске добровољачке гарде Жељка Ражнатовића Аркана.

Када се та фотографија појавила на друштвеним мрежама мало ко је знао за, сада већ популарног, Даркана, па смо са дозом веровања да су приче о томе да је Аркан жив тачне, објавили чланак и покренули ту тему. Међутим, убрзо су нам се јавили људи који господина Малиша лично познају и открили нам о чему се ради.

Његова сличност са покојним Арканом је толика да га људи свакодневно заустављају на улици, моле га за фотографију и одлазе са неверицом шта су видели! И сами смо, када смо га уживо видели у редакцији, остали шокирани невероватном сличношћу мељу њима.

Касније смо објавили и детаљан текст о томе ко је Малиш Дарко и открили тада његове гусларске и певачке способности.

Успели смо да ступимо у контакт за Дарканом који нам је обећао да ће, када му обавезе то дозволе, бити гост наше редакције. Обећање је испунио и уз гусле поздравио све наше читаоце:

Даркан је велики родољуб, верник Српске Православне Цркве и читалац нашег портала за који сматра да је један од ретких који држи до вере и традиције нашег народа, а тим поводом нам је посветио следећи стих:

Пошто господин Малиш, поред тога што личи, изузетно цени Аркана и његово деловање за време рата које је многима помогло, спасило животе, огњишта и гробове предака, за крај нашег кратког дружења Даркан је отпевао и један део песме посвећен покојном команданту „Тигрова“:

Извор: Ослобођење
loading...
Loading...