Издвајамо Свет

ЕКСКЛУЗИВНО : Србин у тиму Доналда Трампа!

Рођени Пећанац, глумац из Чикага и кандидат за председника Србије, пријатељ је сенатора Мајка Пенса, који ће, ако Трамп победи, постати потпредседник САД.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ЧИКАГО – Мајк Пенс, кандидат републиканаца за потпредседника САД и мој добар пријатељ, био је убедљив у ТВ дуелу против демократе Тим Кејна јер је послушао и неке моје савете, каже за Курир Владимир Рајчић (42), глумац и бизнисмен из Чикага, који је најавио кандидатуру за председника Србије.Пенс је био убедљив и практично вратио Трампа у председничку трку после лошег наступа у првом дуелу са Хилари Клинтон.Рајчић, који већ 20 година живи и ради у САД, био је са Пенсом и пре и после драматичног суочавања са супарником Кејном. Он за наш лист ексклузивно открива атмосферу у штабу републиканаца.

– Пре дуела седели смо у ложи у којој је био смештен Трампов и Пенсов тим. Могла се осетити веома смирена и позитивна атмосфера. Рекао сам Пенсу и поновио му неколико пута: „Мајк, ово је твоје вече и тако нека буде. Нема ко да га поквари. Сад уживај у свему и срећно.“ То вече је био расположен за шалу – каже Рајчић и додаје:

– Пенс је био веома спреман и сигуран у себе. Није памтио градиво као Кејн, што се касније видело у дуелу. Кејн је превише понављао и упадао у реч. То говори да је припреман као робот који је програмиран и научен, тако да се само тога држи. Пенс је знао противникове слабе тачке и на то је реаговао. Успео је у потпуности да преузме контролу над Кејновим агресивним наступом.

Владимир оцењује да је Пенс победник дуела и да је вратио Трампа у игру после лошег наступа у првом ТВ дуелу са Хилари.- Наступио је као прави професионалац. Сви који су били присутни, чак и гласачи који су још неопредељени, били су на Пенсовој страни. И медији су тако извештавали. Следећа дебата је између Трампа и Хилари у недељу, видећемо Трампа много спремнијег јер је добио ветар у леђа и позитивну енергију – каже наш саговорник који је неколико дана провео у Трамповом табору.Рајчић каже да му је Пенс, иначе сенатор Индијане, добар пријатељ.

– Подржава ме, као и ја њега. Причали смо много о Србији. Трамп је свестан колико му значе гласови наших људи, а Пенс је осетио моју искреност да хоћу да помогнем свом народу. Зато је стао иза мене и подржао ме као ново лице за председничког кандидата у Србији јер верује да ћу, као и он са Трампом, урадити најбоље за своју земљу.

Уколико Трамп победи, обећао ми је да ће посетити Србију – поручује Владимир.Владимир Рајчић каже да је за Србију изузетно важно лобирање у Сједињеним Амреичким Државама, нарочито оно с којим се почне на време.

– Трамп је окружен квалитетним сарадницима, а мојим пријатељима, који ће у случају његове победе водити Америку. Поред Мајкла Пенса, познајем и много људи из врха Републиканске странке. Моја подршка и блискост са њима отвориће Србији у будућности широм врата. То је веома битно јер друге земље троше милионе долара за лобирање – каже Рајчић.

Владимир Рајчић рођен је 7. маја 1974. у Пећи
Заврœио је гимназију у Пећи, а ФПН у Београду
Преселио се у Чикаго 1995.
Оцењен је Американком Минервом и има ћерку Катарину
Власник је продуцентске куће „В. П. Р. студио“
Глумио у филму „Српски ожиљци“ и серијама „Истражитељи из Мајамија“ и „Очајне домаћице“

Извор:Курир