loading...
Издвајамо Регион

Ево какво БОГАТСТВО поседују „МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ“… (ВИДЕО)

Имам примања 4.000 КМ месечно. Је*ем му мајку, може ми, вала, бити 2.000 да трошим и да уживам као лорд – каже жена која је недавно у Книну рекла да „обожава Анту Готовину“.

Председница Удружења “Мајке Сребренице“ Мунира Субашић, која је пре годину дана на дебати у Уједињеним нацијама о раду Трибунала у Хагу приликом говора председника Србије Томислава Николића направила инцидент, због чега је избачена са седнице, веома је имућна и у свом поседу има две вишеспратне куће у Сарајеву, плату од 4.000 КМ, као и 60 дулума земље – шест хектара, а притом вози џип који је добила од УН.

Мунира Субашић скренула је пажњу на себе када је изведена из сале у којој се одржавала јавна дебата о раду међународних кривичних судова, јер је током говора председника Србије Томислава Николића подигла транспарент на којем је писало “Република Српска, геноцидна”. То је урадила жена која плаче за својим жртвама, а српске жртве у „Олуји“ јој нису важне и нема никакво поштовање према њима.

Мунира Субашић, председница Удружења “Мајке Сребренице“, које окупља жене мушкараца који су страдали у Сребреници, веома је имућна жена, која се након рата нагло обогатила.

Она од своје имовине има две вишеспратне куће у Сарајеву, једну која је изграђена пре рата, а друга после ратних дешавања. Занимљиво је и то што она читав спрат изнајмљује и од тога узима кирију, а јавно се и хвалила да је смештај својевремено изнајмљивала и једном министру у Влади БиХ.

– Сви ми који радимо у удружењу имамо куће и станове. Тачно је да имам две куће, а један читав спрат сам изнајмљивала и једном министру у Влади БиХ за новац, јер шта да радим са толиком кућом. Није то све што имам, поред самог пута поседујем 50-60 дулума земље – каже Мунира.

Она даље наставља да је део те земље поклонила свом рођаку Хамду, који је био директор Телекома БиХ да себи озида викендицу.

– Дала сам му плац, јер од њега смо добили 300.000 КМ, а поред тога добијамо паре за помоћ повратницима, као и за рад нашег удружења – објашњава она.

Према њеним речима, на рачуну удружења остало је још само 100.000 КМ, а већина пара отишла је на одржавање зграде.

– Реновирали смо просторије које смо добили од Владе БиХ, а на кречење смо дали 15.000 КМ – тврди она.

Мунира се јавно хвали да има месечна примања у висини од 4.000 КМ и да не може да постигне све да потроши.

– Веровали или не, ја имам примања 4.000 КМ месечно. Је*ем му мајку, може ми, вала бити, 2.000 да трошим и да уживам ко лорд – хвали се она.

Мунира поред свих ових погодности користи и џип, који је то удружење добило као донацију од УН.

– Њега не могу да држим у удружењу, већ ми стоји код куће у мојој гаражи. Мој син нема ауто, па некад узме њега. Шта је ту чудно?! – пита се она.

 

Извор: Интермагазин.рс