Издвајамо Свет

ХИЛАРИ ЋЕ ПОЛУДЕТИ: Асанж објавио да ће са балкона амбасаде Еквадора уништити председничке шансе Клинтонове!

Истовремено су се у више западних медија појавили текстови са претпоставком да би Асанж могао одустати од тог спектакуларног наступа јер постоје индиције да би на њега могао да буде извршен атентат пре него што било шта стигне да каже

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

КАНДИДАТ Републиканске партије за председника САД – Донал Трамп – изјавио је да изјаве његове супарнице, Хилари Клинтон, да ће, постане ли шеф државе, послати америчке трупе у Сирију и Ирак „тамошње терористе чине само јачим“.

Притом је поновио: „Имали ми намеру да тамо шаљемо своје трупе, или не имали, о томе се не сме говорити. А она – говорећи о томе – само јача непријатеља. Додуше, могуће је да то и јесте њена намера. Све могућности морају остајати отворене, а онај ко то не чини – глупак је“.

Огласио се и кључни Трампов саветник – генерал Мајк Флин – оптуживши америчке медије да делују као да су „одељење Клинтонове  за пропаганду“.

Независно од ове генералне оптужбе, амерички телеканал Fox News пренео је својој публици да је оснивач WikiLeaks Џулиан Асанж најавио да ће се медијима и светској јавности обратити са балкона лондонске амбасаде Еквадора, у којој се скрива, и да ће изнети о Клинтоновој још много непријатених ствари.

Fox News са своје стране процењује: да то може уништити изборну кампању Клинтонове. И наглашава да Асанж  „има много шта да каже“.

Истовремено су се у више западних медија појавили текстови да би Асанж могао одустати од тог спектакуларног наступа јер постоје индиције да би на њега могао да буде извршен атентат пре него што било шта стигне да каже.

Сам Асанж је раније – пре три недеље – рекао Fox News да WikiLeaks располаже „сензационалним документима који раскринкавају Хилари Клинтон“.

 

Извор:fakti.rs