Издвајамо Свет

ХИЛАРИ КЛИНТОН У ПАНИЦИ: Адвокат има доказе који јој могу срушити председничку кампању!

Џаред Бек, адвокат који води заједничку тужбу против ДНЦ због навода о широко распрострањеној изборној превари, рекао је да седе на потенцијално експлозивним и оптужујућим доказима који би могли уклонити Деби Васерман Шулц са јавне функције, као и срушити на колена председничку кампању Хилари Клинтон.

“Било је забринутости да изборни резултати Флориде не приказују стваран број гласова,“ рекао је за Џаред Бек, партнер у Бецк & Лее Трил Лаwyерс и оснивач ЈамПАЦ. “У овом тренутку, ми истражујемо изборне резултате Округа 23. Отворени смо за све могућности.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ЈамПАЦ, основа Супер ПАЦ-а који има за циљ да врати глас народа у владу, је објавио јавне захтеве евиденције супервизорима избора за округе Бровард и Мајами-Дејд на Флориди.

Региони покривају 23. изборе конгресног дистрикта између Васерман Шулцове и Тима Канова – које је освојила Васерман Шулцова, упркос недавној оставци на председавање ДНЦ-ом у светлу WикиЛеакс-овог објављивања мејлова који показују да је ДНЦ прекршио своју повељу.

“Пожалили су нам се чланови јавности по питању тачности резултата. Како бисмо најбоље решили ове проблеме, сматрамо да је неопходна свеобухватна, независна ревизија,“ рекао је Бек.

Захтеви јавне евиденције које је начинио ЈамПАЦ обухватају све гласачке листиће, укључујући и одсутне листиће, на којима се гласало на изборима у 2016., као и све електронске податке, податке гласачког ланца, и све електромеханичке компоненте система гласања који су коришћени на изборима.

ЈамПАЦ је и формално затражио да се сваки покушај брисања, сецкања или било који други начин оштећења тражених података и папира, укључујући и електронске податке, одмах прекине.

“Спровођење ригорозне ревизије ће захтевати значајне трошкове. Ми смо сигурни да можемо подићи потребна средства како би спровели ову истрагу, али ће нам за ово бити потребна помоћ јавности. Праћење интегритета наших избора је саставни део нашег демократског процеса.!

 

На питање шта је “завршна игра“ ове истраге, рекао је: “Мораћемо да видимо шта ће подаци на крају показати, али крајњи циљ је да будемо сигурни да су наши изабрани званичници изабрани легитимно.“

Бек је такође истакао контрадикторне изјаве Васерман Шулцове у вези са понашањем ДНЦ-а током примарних избора. Он је рекао, “Ми знамо да је Шулцова направила оба од тих коментара“:

“На основу наших правила, ДНЦ остаје неутралан на овим изборима,“ за ЦНН.

“Посао који смо урадили да бисмо припремили Хилари Клинтон да буде наш кандидат а затим да се уверимо да би могла бити изабрана за председника, је од кључног значаја за унапређење важних питања,“ у дебати са Тимом Канова.

Бек је рекао: “Налазим да су те две изјаве контрадикторне, и очекујемо задирање у доказе уколико нам се укаже прилика од стране суда по питању ДНЦ тужбе.“

 

Извор:Wебтрибуне.рс