Издвајамо Свет

ХИЛАРИ УБИЛА ГАДАФИЈА ЈЕР ЈОЈ НИЈЕ ДАО ПАРЕ! Либијски лидер одбио да јој уплати донацију, уследила је брутална освета!

Кандидаткиња демократа за председника САД 2011, док је била државна секретарка, одбила мировно решење за Либију. Осветила се либијском вођи, који је одбио да јој уплати донацију за председничку кампању 2008.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кандидаткиња демократа за председника САД Хилари Клинтон, док је била на функцији државне секретарке, наредила је убиство лидера Либије Муамера ел Гадафија јер јој није дао паре.

Те тврдње изнео је амерички дипломата индијског порекла доктор Килари Ананд Пол, који је био посредник у мировним преговорима између Либије и САД 2011.

Прихватио услове САД

Пол каже да је Хилари била бесна на Гадафија зато што је подржао Барака Обаму уместо ње током председничке кампање 2008.

– Хиларин тим је тада пришао Гадафијевом сину Саифу и затражио да породица либијског вође уплати донацију њеној кампањи и Фондацији „Клинтон“. Саиф и његов отац су то одбили. Уместо ње, Гадафи је подржао Обаму, којег је називао афричким сином. Никад није крио да је уплатио позамашну суму за Обамину кампању – прича дипломата.

Он додаје да Хилари то није заборавила Гадафију и да је прилику за освету искористила 2011.

– Након што су САД и њени савезници НАТО напали Либију, водили су се преговори о транзицији власти. У њима су учествовали амерички амбасадор у Либији Крис Стивенс, генерал Весли Кларк, либијски премијер Багдади ел Махмуди и Гадафи, који ме је лично позвао да присуствујем разговорима. Имам документе из којих се види да је Гадафи 19. августа 2011, након 42 године владавине, пристао на демократске изборе. Весли Кларк је одмах звао Хилари да јој каже да су разговори успели, међутим, она није желела ни да чује за мир – тврди Пол.

Према његовим речима, Хилари је из својих себичних и пакосних разлога хтела Гадафија мртвог.

– Уследили су амерички жестоки ваздушни удари на земљу богату нафтом. Напослетку, у октобру 2011. пуковника Гадафија ухватили су исламисти и најбруталније могуће га убили – подсећа дипломата.

Показна вежба

Како каже, Клинтонова је посебно ликовала кад је видела Гадафијево унакажено тело.

– Њену реакцију забележиле су камере уочи укључења у једну ТВ емисију, у којој је требало да говори о смрти либијског вође. Она је тада задовољно, уз осмех, изјавила: „Дођосмо, видесмо, убисмо га“. Тај снимак је доказ њене патологије и менталне болести – сматра Индијац.

Пол каже да је Гадафијева смрт била „показна вежба“ за све земље у Заливу и на Блиском истоку.

– Кад су видели шта се догодило пуковнику, лидери Кувајта, Катара, Саудијске Арабије и других земаља похрлили су да уплате паре Фондацији „Клинтон“. Страховали су да би могли да постану Хиларина наредна мета. Зато су заливске земље ужаснуте при самој помисли да ће она можда постати нова председница САД – каже Пол.

Живот му угрожен

Килари Ананд Пол тврди да му је живот угрожен јер је изнео истину о Хилари Клинтон.

– Један агент ЦИА упозорио ме је да сам у опасности због Хилари. Она намерава да нареди моје хапшење кад постане председница САД. Ако завршим у затвору, убиће ме – казао је Пол.

Отарасила се амбасадора у Либији?

Према речима индијског дипломате Киларија Ананда Пола, сви који су имали везе са мировним споразумом у Либији су или мртви, нестали, или им је углед укаљан.

– Највећу цену је платио амбасадор САД у Либији Крис Стивенс. Он је убијен 2012. приликом напада исламиста на конзулат у Бенгазију. Околности у вези с тим инцидентом ни данас нису разјашњене. Не верујем да је његова смрт била случајна – навео је Пол.

 

Извор:Informer.rs