Издвајамо Србија

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ ДР. ДАНИЦЕ ГРУЈИЧИЋ: Очекује нас епидемија тумора због бомбардовања а држава не реагује! (ВИДЕО)

Гост емисије “Интервју” била је госпођа професор др. Даница Грујичић, један од најбољих српских неурохирурга, начелница неуроонкологије Клиничког центра Србије и редовна професорка на Медицинском факултету у Београду.

Loading...

Проф. др Даница Грујичић свакодневно оперише туморе и спасава животе пацијентима. Недавно је одлучила да покуша да отклони бољке друштва, укорењене у економији, политици и здравству.

У емисији је говорено о разним темама, али се докторка Грујичић највише дотакла НАТО бомбардовања и катастрофалних последица које су уследиле и које нас тек чекају.

Она тврди да нас тек очекује епидемија тумора, јер у периоду од 15 до 20 година након агресије, осиромашени уранијум има најјаче дејство. Примећен је повећан број тумора дебелог црева, што значи да нам је храна затрована осиромашеним уранијумом и више нема правила, умиру људи свих старосних доба, каже докторка Грујичић.

Професорка је разочарана што држава ништа не чини по том питању, јер сматра да Србија мора да наплати одштету од НАТО агресије 1999. године.

Ти зликовци су намерно гађали хемијску индустрију, како би нас затровали, јер ми смо Срби а не Французи, Енглези наводи она.

Ми смо постали болесна нација, млади стручњаци одлазе из Србије, кључ је у економији каже докторка Грујичић.

Препоручујемо да погледати цео интервју и сазнате шта је проф. др. Даница Грујичић још рекла о кључним проблемима српског здравственог система, о утицају бомбардовања 1999. године на здравље људи у Србији, о положају младих у Србији, зашто је ГМО храна штетна, зашто морамо радити на заштити српске породице, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља

 

Loading...
loading...
loading...