Издвајамо Србија

ЈУГОСЛАВ ПЕТРУШИЋ ОТКРИВА У ИНТЕРВЈУУ: Ево зашто су убијени Аркан и Гишка… (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац. Бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе.Човек који је у рукама држао највеће тајне света, учествовао на бројним ратиштима и познавао најутицајније људе у Европи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о најновијем рочишту на суђењу Југославу Петрушићу, о стварној улози Наташе Кандић и „Фонда за хумантирано право“ у наметању злочина српском народу, да ли Југослава од осуђујуће пресуде штите стране службе, како су судски вештаци и српска квази-елита помогли српским непријатељима да направе мит о српским злочинима.

Петрушић још открива, да ли је Србија имала паравојне формације на ратиштима деведесетих, зашто је важно срушити мит о српским злочинима, зашто Стефан Каргановић није искористио новац који је добио да разоткрије заверу против српског народа, о томе како је припремана оружана побуна на Косову.

Он говори о његовом односу са Милорадом Пелемишом, о сведочењима Шешеља и Милошевића у Хашком трибуналу, о томе зашто су убијени Жељко Ражнатовић Аркан и Ђорђе Божовић Гишка, шта се крије иза хапшења хрватског шпијуна Чеда Чоловића у Србији, о проблемима са којима ћемо се суочити због мигрантске кризе, али и о бројним другим занимљивим темама.

Погледајте интервју:

 

Извор:Балкан.инфо/Србија јавља