Издвајамо Србија

КРАЉ: Ево како је Додик прославио победу у Сребреници и јасно поручио свима шта има! (ВИДЕО)

У општини Сребреница ноћас је била изузетно напета ситуација због славља заједничког кандидата српских странака за начелника Младена Грујичића.

Loading...

Јаке полицијске снаге су биле на улицама Сребренице, а подршка за Грујичића долазила је аутобусима.

На улици су се могли чути повици и аплаузи за Грујичића, а скандирале су се поруке „Победа“ и „Србија“. Подсетимо, кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић, прогласио је победу на локалним изборима.

А у Бањалуци је председник Републике Српске и политичке странке СНСД Милорад Додик са микрофоном у руци прославио је победу странке на локалним изборима у БиХ.

Додик је чланове СНСД-а и овај пут обрадовао својом верзијом песме „Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине, могу само да нас мрзе они што нас не воле“.

Председник РС је хармоникаша „закитио“ са 100 евра, а Додиково славље као и славље присталица СНСД-а у Бањалуци забележиле су и камере.

На конференцији за медије Додик је раније казао како је победа СНСД-а на локалним изборима величанствена. Додао је и да је поносан на демократско постигнуће РС-а, јер није забележен ниједан инцидент, иако се, тврди, тако нешто прижељкивало.

 

 

Извор:klix.ba

Loading...
loading...
loading...