Издвајамо Србија

МИХАЈЛОВИЋ ГРМИ НА ИЗДАЈНИКЕ: Служите Хашиму Тачију и Вучићу!

Звонко Михајловић члан и функционер Радикалне странке још једном је дао оштро саопштење где критикује све оне који не брну о српској омладини која масовно напушта Косово и Метохију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Преносимо Вам обавештење у целости.

Истина је да међу Косовско Метохијским Србима данас постоји једна групација људи, блиска странкама на власти у Београд и Приштини, која пристаје на све врсте уступака у корист Приштине а на штету Срба и Србије. Тачно је и то да се број тих људи увећава јер онај ко треба издају да санкционише он таква недела подржава и награђује функцијама и парама.

Тачно је и то да су ти Срби у доброј мери допринели стварању таквог психолошког стања да све већи број младих људи жели да напусти Косово и Метохију јер овде не види перспективу. Тачно је и то да су то људи који наводно служе истовремено и Александру Вучићу и Хашиму Тачију, а у стварности они само служе својим личним интересима док је политика поменуте двојице у пракси готово идентична.

Тачно је и то да су ти Срби огрезли у криминалу и корупцији те су из тог разлога уцењени да раде све што се од њих тражи. Али оно због чега ја реагујем на овакав начин јесте покушај појединаца да генерализују ствари и у исти кош стрпају све Косовско Метохијске Србе.

То говоре и пишу они који своју политичку каријеру граде на причи о КиМ а у ствари немају појма о правом стању на терену. Дакле, нису сви Срби изашли на тзв. Косовске изборе и нису сви Срби дали свој глас за „независно Косово“.

Велика већина је била против. Истина јесте да су избори брутално покрадени кроз разне фалсификате. А такође и уз употребу силе кроз ангажовање служби и појединаца. Па чак и кроз најмизерније уцене. Они који оптужују све Србе за оно што се данас дешава на Косову и Метохији су у то време били само неми посматрачи који нису имали петљу да било шта проговоре о тој тортури.

Исто тако, истина је да мањина влада над већином јер та мањина одрађује посао за центре моћи како у Приштини и Београду тако и у Берлину и Вашингтону. Замолио бих све оне који дају себи за право да стављају знак једнакости између Срба који желе да опстану на КиМ и у том смислу пружају отпор због чега плаћају високу цену и оних Срба поданика и направе јасну разлику и разграничење.

А такође позвао би све њих да узму годишње одморе и дођу на КиМ где би провели 20-так дана и увере се у право стање ствари на терену. Сигуран сам да ће после тога водити рачуна шта говоре и шта пишу.

 

Извор: Ослобођење