Издвајамо Русија

МОЋНО КАО НУКЛЕАРНА БОМБА: Путин тестирао ново психотронично оружје!

Психотронично оружје представља ново оружје које ће, према речима научника, моћи да контролише мождане ћелије. Оружје представља будућност Русије у борби против непријатеља, истичу званичници.

Нови изум Русије, оружје које ће моћи да контролише централни нервни систем, су такозвани “психотронично оружје” које контролише ум и претварају људе у “зомбије”. Ово оружје тестирао је председник Русије Владимир Путин. Оружје које ће, према речима научника, моћи да контролише мождане ћелије, представља будућност Русије у борби против непријатеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Русије истиче да је ново електромагнетно оружје велики корак ка будућности и један од нових начина постизања будућих политичких и стратешких циљева.

Овако напредно оружје је исте јачине као и нуклеарно, само што је много практичније и лакше за руковање – објаснио је председник.

 

Анатолиј Сердјуков, руски министар одбране рекао је да би конкретни предлози о развијању новог оружја требало да буду завршени до децембра ове године.

Истраживање о новом оружју је тајно спроведено у САД-у и Русији, али Русија је прва приступила реализацији овог плана – рекао је Сердјуков.

Ниско фреквентни таласи који се налазе у новом оружју јако утичу на мозак човека, на психолошко стање и на мождане ћелије. Високе дозе ових таласа могу да оштете унутрашње органе, чак у неком тренутку могу да наведу жртву да изврши и самоубиство.

Ми засад јако мало знамо о овом оружју и његови дуготрајни ефекти још нису истражени. Чак и наше специјалне снаге још не користе ово оружје – рекао је руски министар одбране.

Сергеј Серик, пуковник у пензији, тврдио је да је био жртва моћног оружја које је било моћније од оружја из филма Матрикс, како наводи. Серик је био рањен пре три године и не може се поуздано тврдити да је то оружје, тада још увек непознато, било коришћено.

 

Извор: Телеграф