Издвајамо Свет

НАСА и Русија примили поруке из свемира, сви у шоку а нико не зна шта се дешава

Ванземаљске врсте са других планета ван нашег Сунчевог система можда покушавају да нас контактирају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неки НЛО истраживачи и астрономи верују да су ванземаљске поруке дешифроване са сигнала који долазе са звезде сличне сунцу, удаљене 95 светлосних година од Земље.

Русија и НАСА су биле прве које су примиле три ванземаљске поруке.

Када су астрономи први пут осетили скок у радио сигналима са далеке звезде, били су превише узбуђени. Извори овог сигнала потичу са звезде сличне сунцу под називом ХД 164595.

Није баш привлачно име, али то није поента. Ова звезда је из сазвежђа Хекулес, удаљена скоро 95 светлостних година.

Неки од најдосаднијих научника тамо, мисле да то није ништа више од природног феномена.

Међутим, други астрономи мисле да су НАСА и Русија управо примиле поруку од ванземаљаца. А то није први пут.

НЛО истраживачи Сецуретеам10 су управо пријавили да су Русија и НАСА откриле веома јак мистериозни сигнал из свемира. Захваљујући СЕТИ, потрага за ванземаљским животом се захуктава у великом стилу. СЕТИ редовно прати свемир за случај радио преноса од потенцијално цивилизованих заједница.То само повећава шансе за проналажење интелигентног живота као овде на Земљи. Ако је ово био изолован догађај, то је једна ствар. Међутим, то је део већег тренда.

Ванземаљска порука човечанству: “Да ли желите да се појавимо?“

НАСА и Русија пронашли ванземаљски бинарни код

Сви смо видели кругове у житу и у највише случајева, одбацили их као детињасту обману. Међутим постоји много више ових творевина него што ми признајемо. Постоји неколико различитих случајева у којима су истраживачи открили бинарни код у овим круговима у житу.

Према њиховим речима, то је порука од ванземаљаца. Оно на шта нас они упозоравају је најасно, али процене се крећу од упозорење на инвазију до једноставног поздрављања.

Изгледа да се и ванземаљци труде у истој мери као и ми да комуницирају. Само је питање времена када ћемо ступити у контакт.

Извор:Wебтрибуне.рс