Издвајамо Русија

НОВО РУСКО ФУТУРИСТИЧКО ОРУЖЈЕ: Руси развили “робот Специјалиста” спреман за Трећи светски рат!

loading...

Највиши војни научници Владимира Путина тренутно усавршавају нови хуманоидни борбени робот тенк под називом “Специјалиста.“

Возило ће се кретати на тенковским гусеницама, али на врху ове масе је хуманоидни торзо, са рукама и ногама, и главом са две камере уместо очију.

Путинова најновија војна креација звучи сабласно слично тенку “Ловцу убици“ који лута футуристичким беспућима у Терминатор франшизи.

Револуционарни планови за тенк тежак 1,8 тона су откривени од стране Централног научно-истраживачког тест центра за роботику Министарства одбране.

Специјалиста је дугачак 5 метара, висок 2 метра и има прегледност поља у распону од 360 степени, преноси Спутњик.

Теренац је и наводно пролази кроз тајне тестове у дубинама јужне Русије.

Русија је већ развила тенк робота под називом Уран-9, и на његовом лансирању, Борис Симакин, шеф Рособоронеxпорт-а је реако: Руски програмери “поседују све потребне надлежности за стварање модерне војне роботике.“

Тенк робот је дизајниран да буде возило за подршку које се користи за деактивирање мина које нису експлодирале, извођење поправки на већим возилима, па чак и за ношење рањеника са бојног поља.

Понашајући се као џиновска амбуланта, наводно тенк може војнику измерити температуру, крвни притисак и пулс, а затим проследити податке назад до команданта који ће одлучити да ли је војник способан да се бори.

Потпарол министарства одбране је рекао: “Успешно је прошао низ теренских тестова на борбеном полигону на југу Русије, и већ се тамо користи у ситуацијама опасним по живот.“

Нације широм света развијају нова футуристичка оружја док се припремају за назирући глобални сукоб.

Русија је већ један од водећих умова са специјалним роботским тенковима, са плановима да преокрену једно од њихових ултимативних оружја, Т-14 Армата, у потпуно аутономни дрон.

Даилy Стар Онлине је већ открио да је Русија један од најмоћнијих светских “топ адута“ са хордама војника и хиљадама тенкова спремних за рат.

Чини се да се Русија припрема за рат, како су шефови одбране у народу открили мрежу бункера испод Москве и позвали свој народ да се припреми за Трећи светски рат.

Нова гвоздена завеса је пала на Блиском истоку након што су САД прекинуле контакт са Путином по питању погоршања кризе у региону – са две суперсиле које воде рат.

Путин је такође наложио да се 40 милиона Руса припреми за вежбу одбране која ће их припремити за то како да се носе са нуклеарним нападом.
Извор: Wебтрибуне.рс

Loading...
loading...
loading...