Занимљивости Издвајамо

ОДЛУЧИО ДА ПРОГОВОРИ: Члан Илумината открио годинама скриване тајне!

Један наизглед сасвим обичан човек решио је да открије све тајне које практикује организација чији је члан. Сазнаћете на који начин се може постати део ње, чиме се бави и шта су јој будући планови.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Интернетом се шири прича човека који је наводно био члан тајног друштва „Илуминати“ и на једном сајту написао је како се прикључио, које су тајне ове мистериозне групе и шта се све сакрило од света.

Коментари на ову причу су разни, неки 100 одсто верују у ову причу, али многи су скептични и коментаришу да је све лаж и обмана. Али кад боље размислите, шта је све лаж?

Преносимо вам његову причу у целости, коју је написао на блогу који води, а на вама је да одлучите да ли је истинита:

Био сам члан „Илумината“ 47 година. регрутован сам када ми је било 19. На овом сајту сам постовао разне ствари током претходних неколико година. Информације које ћу вам открити су врло опасне. Ја сам један од седам људи у историји Илумината који су извели „одлазећи“ ритуал. Знао сам да морам да изађем када су ми открили неке информације на састанку у јуну 2010. године. Годинама сам живео у складу са веровањима, мотивима и акцијама Илумината, али је недавно све то постало превише за мене и морао сам да „угасим“ свој свети уговор.

Мој разлог да пишем овде јесте да откријем све тајне Илумината. Наиме, сигурно људе широм света занима како постати члан, шта организација ради и који су им будући планови. Откриваћу тајне у зависности од ваше заинтересованости и веровања, не желим да пропадне све уколико нема довољно жеље да се о овоме чита.

Ево само мали преглед неких ствари које ћу вам открити:

Барак Обама није члан Илумината, он је нешто много много горе. Нове „свемирске летелице“ су авиони који кратко могу да уђу у орбиту и нису толико забавни као што изгледају, они су оруђе Илумината.

Ванземаљци су другачији од онога што се пласира у медијима.

Прва тема о којој ћу писати су подземни бункери. Тренутно, постоји 57 подземних база и бункера широм САД који су у употреби за различите намене. Постоје 439 бункера у целом свету. Све ове бункере и базе контролишу и одржавају Илуминати. Највећи подземни бункер налази се у Сао Паулу, Бразил. Овај бункер има способност да одржи до 5.000 људи десет година. Лично сам био у овом бункеру, и много је већи од свега што можете да замислите. Он се чува за крај света. 5.000 најбогатијих, најпаметнијих људи , као и моћних индивидуа имаће обезбеђено место у овом бункеру, што значи у случају глобалног термо-нуклеарног рата, природне катастрофе…

Неки други бункери имају способност да приме велики број људи дуже време, али ниједан није тако велики као овај. У случају Трећег Светског рата, сви светски лидери моћи ће да нађу овде уточиште, као и најбогатији људи на свету попут Била Гејтса, Ворена Бафета, нафтних тајкуна…

Давна историја крије приче људи који су боравили у бункерима.

Лав Троцки – Када је Стаљин поразио Троцког и обезбедио власт у Совјетском савезу, Троцки је премештен у подземни бункер у Швајцарској. Стаљин првобитно није знао ништа о томе јер уколико не испуњавате налоге Илумината, Троцки би се вратио као лидер Совјетског савеза. Било је важно да Троцки буде смештен у том бункеру, јер је Стаљин хтео да га убије. Стаљин је на крају попустио Илуминатима, али Троцки је убијен јер више није био потребан.

Абрахам Линколн – Линколна није убио Џон Вилс Бут. Линколн је био само пиун у канцеларији председништва. Илуминати су знали да ако он буде био изабран, Југ ће се отцепити. Грађански рат је учинио Север веома веома богатим. Линколн је постављен само како би се заратило. Он је направио договор да када рат буде био готов, он ће бити смењен. Ово је било решено његовим лажним атентатом, а он је остатак свог живота провео у бункеру у Мексику.

Садам Хусеин – Хусеин је био на власти у Ираку само како би се нашло оправдање за инвазију од стране САД и других земаља. Садам се налази у бункеру негде у Аргентини. Не знам какве планове имају са њим.

Друга ствар коју поседује организација су надмоћне машине будућности.

Сви ви већ знате за ХААРП машине завере. Е, па то је стварно. Уверавам вас. машина је у потпуности смештена у бункеру под водом у Тихом океану. Ова машина је развијена још 1980. године, а први пут је коришћена крајем деведесетих. Он аима могућност стварања било које природне катастрофе где Илуминати желе да је створе. Ураган Катрина је производ Хаарп машине, а ураган је коришћен као диверзија. Док је то подручје било у хаосу, а сва пажња усмерена ка њима, инжињери су послати да припреме све з аизливање нафте у залив. Уверавам вас да су Илуминати способни да пусте и више нафте у залив.

Када бих вам рекао да су Илуминати ти који постају све моћнији и богатији не бисте ми веровали, али заправо то је сурова истина.

Још једна ствар која је смештена у бункере је дрога. Постоји огромна количина кокаина, марихуане, хероина као и све остале врсте дроге које се тамо чувају. Трговина дрогом и рат против ње су од суштинског значаја за Илуминате. Како се дрогом све више и више тргује и картели постају моћнији, Илуминати постају све богатији и моћнији. Један од главних сарадника и добротвора везано за трговину дрогом је Ворен Бафет. Сви нарко картели су под његовим окриљем.

Илуминати су иначе стално у потрази за начинима да се ставе импланти у главе јавности, а контрола трговине дрогом био је савршен начин да се то и уради.

Слетање на Месец 1969. године било је стварно, али било је једно спуштање 7 годин араније и то је заправо било прво слетање. Руси су први слетели на Месец, међутим они нису објавили мисију ни резултате. Одлучено је да ће Америка победити у свемирској трци како би се обезбедио осећај победе капитализм анад комунизмом. Русија је покренула своју прву ракету ка Месецу као пробни тест да би се осигурало да ће Америкаци у томе успети 7 година касније. Све је прошло савршено, па је иста технологија примењена на америчкој мисији на Месец. Док су били на Месецу, амерички астронаути су први почели са изградњом нуклеарних ракетних локација. Ове нуклеарне пројектиле наставили су да раде роботи на даљинско управљање, а сврха ових нуклеарних локација је способност да се ракете лансирају без ризика од проналажења земље која их је послала.

Сигурно се све време питате ко контролише и шта у Европи.

Николас Саркози је главни лик. Он контролише већину операција у Европи и Африци. Гордон Браун је био веома утицајан у Илуминатима све док није одлучио да почне да игра „на свој начин“. То је разлог зашто је и смењен. Моје мишљење је да је он још увек кључни играч, само не толико утицајан као што је некада био. Постоји и неколико афричких трговаца оружјем који су недавно стекли неку моћ. Међутим, ја не знам њихове идентитете.

Блиски исток је под контролом углавном Бенџамина Нетањахуа и то није неко велико изненађење. Он ипак нема толико контроле колико мислите. Као што сам раније рекао. Израел је велика марионетска држава Илумината. Они ће урадити апсолутно све што се од њих тражи без размишљања. Израле је дао дозволу да се пуца на Иран кад год то неко пожели. Контрола Блиског истока је тешка јер има много побуњеничких група. Палестина не би требало да буде забринута. И ако нису под контролом Илумината, они нису у стању да ураде било шта. Иран је граница која је увек у супротности са другима. То је један од разлога зашто ће Израел уништити Иран и започети Трећи Светски рат.

 

Азију у потпуности контролише Владимир Путин и његови сарадници. Он је веома моћан и веома паметан човек. Све што се тренутно дешава у Русији мора да прође њега. Кина је одлучила да се одрекне мало снаге Илумината. Они сарађују, само Кина не жели да буде превише укључена. По мом мишљењу то је зато што осећају да ће на крају Илуминати бити поражени. Нажалост, они се варају. На крају ће се сви прудружити великом скечу који се зове Трећи светски рат.

Шпански грип 1918. године, САРС и Х1Н1 имају једну заједничку ствар: сви су конструисани од стране Илумината. И ако ништа није покренуто на глобалном нивоу, Илуминати су тестирали ове вирусе годинама и коначно пронашли кључ за стварање вируса који ће се раширити по целом свету и врло брзо убити изабране људе. Мој савет: Не примајте вакцине. Постаћете део тест групе Илумината и бићете коришћени за експериментисање. Вирус Х1Н1 почео је тако што су животиње побегле са фарме у Бразилу, где се вирус тестирао.

Надам се да су вам ови подаци били од неке користи и да су допринеле мом кредибилитету. Имам много више информација, али ми је потребно времена да седнем и обликујем свој мисли у лако читљив и разумљив текст. Ово дефинитивно није моје последње оглашавање јер имам много информација које желим да поделим са светом.“

Након свих ових информација, не може се рећи да је јавност мало изненађена, али када само помислимо да ће можда овај човек имати одговор на сва наша питања, застаћемо јер… Да ли смо сигурни да на свако желимо да чујемо одговор?

 

Извор:Београд.ин