loading...
Издвајамо Србија

“Породиљска мафија” узвратила ударац Вучићу (ВИДЕО)

Премијер Србије Александар Вучић брутално је напао мајке, породиље, социјалне случајеве и све породице са децом тако што је покушао да оспори њихово право на социјалну помоћ и дечји додатак. 

Вучићу су попустиле све кочнице. Напада кога стигне. Од политичких противника и страних државника, па све до дијабетичара, породиља и мајки. Није могуће предвидети ко ће се следећи начи на Вучићевом нишану.

Вучићу у последње време много сметају социјални случајеви и породиље јер из државног буџета исисавају много пара. Како је рекао на конференцији у Нишу, на социјална давања држава издваја 143 милијарде динара.
Не сметају Вучићу политичари који деценијама пљачкају народ, али му сметају људи који су због пљачке државних пара остали на ивици егзистенције.

Вучић као главни аргумент против социјалних случајева користи тезу да “могу волу реп да ишчупају”, али би радије да седе кући и да примају социјалну помоћ и дечје додатке него да раде.

Немамо довољно простора и времена да наведено хиљаду и један разлог који би недвосмислено доказао колико Вучић није у праву.

Дан након што је Вучић оплео по недужним породиљама, мајкама и социјални случајевима, у ГАК “Народни фронт” догодило се право чудо.

Како је саопштено 15. октобра, за 24 сата рођено је 46 беба, што је историјски рекорд тог породилишта.

Лекари нису могли да верују јер тако нешто нису видели од 1. марта 1955. године, откако је ГАК “Народни фронт” почео са радом.

Асс. др сци. Радомир Аничић, гинеколог-акушер у породилишту, рекао је за “Ало!” да је то велики успех свих колега, велики посао је урађен и да је најбитније да су сви добро.

– Стварно никада нисам доживео толико порођаја. Највише порођаја буде до 35 током 24 сата. Сви смо пресрећни због феноменалних вести, рекао је Аничић.

Изгледа да је “породиљска мафија” која исисава паре из буџета Вучићу узвратила правом мером!

Извор: Телепромптер.рс

loading...