loading...
Издвајамо Србија

ПОСЛАЛИ МУ ОПОМЕНУ: На зољи, која је пронађена близу породичне куће Вучића, исписана мистериозна шифрована порука! (ВИДЕО)

На зољи која је пронађена у непосредној близини премијерове породичне куће фломастером је написано „Мирковци 13.12.1991.” – пише Ало.

Према јавним изворима од септембра, па и у децембру 1991. године, у операцијама око Винковаца-Мирковаца учествовала ја 1. пролетерска гардијска механизована бригада. Њен командант је био извесни пуковник Вучић. Безбедносне службе интензивно истражују од кога би ова порука могла бити послата као и њено значење.

Како је саопштио министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, премијер Вучић и његова породица налазе се на сигурном. – Премијер ужива физичку заштиту, али она није довољна у оваквим ситуацијама и тражићу информације од безбедносних служби да видимо шта је то што знају. Ако нису кадри да сазнају, нека се повуку – рекао је Стефановић. Министри у Влади Србије такође су забринути за безбедност Александра Вучића. Они траже да безбедносне службе што пре расветле ко жели да убије председника Владе.

Погледајте видео:

Извор: Ало