loading...
Издвајамо Србија

ПОСЛАНИК ДСС-а: Бриселски споразум је издајнички и противуставни акт, Ђурић држи ватрене говоре а иза кулиса га спроводи!

„Бриселски споразум је издајнички чин, противуставни акт и сви договори произашли из њега су противуставни“, рекао је народни посланик ДСС Славиша Ристић на седници скупштинског Одбора за Косово и Метохију.

„Да ли су институције на КиМ привремене – како стоји у Ђурићевом извештају или су то институције лажне државе Косово – како је навео у излагању? Господин Ђурић пред медијима држи ватрене говоре, а иза кулиса спроводи неуставни споразум”, рекао је Ристић у дискусији о извештају о раду Канцеларије за Косово и Метохију.

Ристић је, у другом обраћању, протестовао због понашања Марка Ђурића и чињенице да не присуствује делу седнице који се односи на дијалог Београда и Приштине.

„Очигледно је да Европска унија и Албанци делују удружено, а српска власт наставља да срља у ЕУ. Предлажем да Србије прекине бриселске преговоре, јер њима губе и држава Србија и српски народ“, закључио је Ристић, који је у више мандата био и председник општине Зубин Поток.

ДСС

 

 

loading...