Издвајамо Србија

РАДЕНКОВ ОТАЦ ОГОРЧЕН: Доктор Бојанић изјавама ми поново убија дете, не показује никакво кајање!

Србија и даље у шоку због смрти осмогодишњег дечака.

Само дан после сахране Раденка Никодиновића, његовим родиељима ортопед др Добривоје Бојанић из Опште болнице Лозница, којег криве за смрт свог детета сипао је со на рану изјавом на саслушању јер је тврдио да дечак није имао отворени прелом руке.

– Срам га било! Таквим изјавама ми поново убија дете, не показује никакво кајање. То је на саслушању рекла и медицинска сестра која га штити из ко зна којих разлога. Међутим, на снимку се јасно све види и лекари у Институту за мајку и дете су ми то и потвдили – револтирано је причао Милан Никодиновић, отац дечака.

Како Српски телеграф сазнаје, током саслушања у полицији диоктор Бојанић је тешко говорио, био је утучен, али није плакао.
Родитељи малишана револтирани су јер се Бојанић није удостојио ни саучешће да му изјави .

– У полицији је говорио како му је жао, а нико из његове породице није нам изјавио саучешће. Очекивано је да се брани пред полицијом и да каже да није крив. То што је суспендован, мене не занима, хоћу да га видим у затвору не на две, три године, већ да буде осуђен као убица, што и јесте – причао је несрећни отац.

Иначе, Раденков отац ће бити саслушан у полицији, а тужилаштво у Лозници чека још три документа: записник о обдукцији, извештај о извршеном надзору Министарства здравља и извештај Института за мајку и дете.

Извор:Србија Данас/Српски телеграф

Loading...
loading...
Loading...