Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ ОТКРИВА – ЗАБРАЊУЈУ ИЗВОЗ У РУСИЈУ: Зорана Михајловић мора у затвор, уништава фирме као Ђинђић! (ВИДЕО)

Војислав Шешељ лидер Радикалне странке још једном је у Скупштини доминирао подацима и информацијама које буквално минирају министарку Зорану Михајловић. 

Војислав Шешељ је још једном изашао пред посланике са новим подацима о раду министарке Зоране Михајловић и у једном тренутку чак затражио да буде ухапшена и процесуирана.

„Светска банка узима 2% камате и оне одлучују ко ће бити извођачи! Онда нам се деси да фирме на брзину добију овакве тендере и пропадну, и шта онда?

Зорана Михајловић има мисију, што је Србији горе, то је њеним шефовима боље! Зато је хоће за председника, али то није проблем. Ја ћу је збрисати у другом кругу, као и Маја“, насмејао је Шешељ присутне.

Говорио је Шешељ и о фирми из Азербејџана и лажима Зоране Михајловић.

„Велики камиони не могу да пролазе због 30 центиметра, а зашто је то измишљено? Једноставно она жели да прикаже азербејџанску фирму као неспособну, а поготово жели да уништи домаћу српску фирму „Планум“ која довлачи машину из Русије да струже  пут или таваницу тунела без икакве потребе“, рекао је Шешељ.

Говорећи о уништавању фирми у Србији Војислав Шешељ се поново дотакао Зорана Ђинђића.

„Са својим пајтосом Чуметом регистрова фирму на железничкој станици у Бечу! Та фирма је добила да асфалтира целу Србију! Зато је дошло до сукоба између два тада највећа клана“, рекао је Шешељ.

Погледајте видео који вам преносимо у целости.

Извор: Ослобођење
loading...
Loading...