loading...
Издвајамо Србија

ШОКАНТНА ИЗЈАВА ВУЧИЋА: Боље да будете убијени него да убијате некога!

Премијер Србије Aлександар Вучић је на конференцији за новинаре поводом безбедносне претње у Јајинцима рекао да нема више сазнања од оних који су се појавили у медијима, и да ће више информација имати до краја дана.

– Немам податке осим оних до којих сте ви дошли, и са таквим стварима се не играм – рекао је премијер и додао да не би улазио у различите теорије.

Додао је да је својим ушима чуо и видео све доказе везане за збивања у Црној Гори.

– Мој посао је да се бавим истином, нисам убица и нећу да учествуијем у убиствима. Боље да будете убијени него да убијате некога – рекао је.

– О овоме у Србији не знам ништа, имам податке који нису довољно кредибилни да са њима излазим у јавност. Ми смо овде да бринемо о народу, а не да народ брине о нама. Узети су отисци и све што је потребно, сигуран сам да ће се наћи парцијални ДНК, можда је то неко и случајно ту оставио – рекао је премијер.

– Aко не пронашемо парцијални ДНК, биће јасно о чему се ту ради, а то ће бити до вечерас – рекао је Вучић.

Он је истакао да чека даље информације, да је могуће да је оружје остављено случајно и изразио забринутост за безбедност обичних људи који би могли да буду угрожени тим оружјем.

– Ја се надам да је то случајно неко оставио, али ме брине што се тамо деца играју, зоље да је експлодирала убила би двадесеторо деце. Да је неко то хтео да сакрије, отишао би километар и по даље – рекао је премијер.

Извор: Блиц.рц

loading...