Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! ЗАР ЈЕ ОВО ЗАСЛУЖИО НАШ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА СВИХ ВРЕМЕНА? Ноле је за неке Србе Хитлер! (ВИДЕО)

Билборд с ликом нашег најбољег спортисте свих времена на Славији освануо с доцртаним брчићима и кукастим крстом на грлу, а пролазници се згражавали

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Новак Ђоковић = Адолф Хитлер. Најбољи српски спортиста свих времена = један од највећих диктатора на свету. Тако је јуче било у центру Београда!

Билборд с Новаковим ликом освануо је јуче ујутру у близини Славије с доцртаним хитлерским брчићима и кукастим крстом насред врата. Да није тужно… Не, ни тад не би било смешно. Напротив.

Најбољи амбасадор

У време док је Ноле, упркос повреди, тренирао на теренима „25. маја“, ми смо прошетали од Славије до Југословенског драмског позоришта и замолили пролазнике да нам прокоментаришу призор који у најмању руку можемо назвати скандалозним. И, знате шта? Редом су, сви до једног, осудили то што су видели.
– Нема мозга тај што је то урадио! Ноле је наш председник! Да вам причам, одем у Шангај и Кинез ме пита одакле сам. Кад кажем да сам из Србије, он дигне три прста и каже: „Новак Ђоковић.“ Цео свет зна за наша три прста захваљујући њему. Ово је срамота – каже нам Драган Камелеон, док се једна од пролазница надовезује:

Понижавајуће и срамотно

– То је нека будала урадила! Ово су стварно глупости. Новак је најбољи човек у Србији. Ово је ужас. Њему тако урадити, па шта онда осталима треба? Ја бих овог вандала казнила.

Баш тако. Жалосно, срамотно, скандалозно, понижавајуће. Али и то је огледало ове наше данашње Србије, које би требало што пре мењати. Док још није (ако већ није) прекасно.

 

Искрен НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА ОТВОРИО ДУШУ
ЂОКОВИЋ: НИЈЕ МИ ВИШЕ ЦИЉ ДА БУДЕМ БРОЈ ЈЕДАН

Мењају се животни приоритети Новака Ђоковића! Потпуно искрен био је Ноле пред новинарима после тренинга са 14-годишњим Виктором Јовићем.
– Прво место на АТП листи више ми није први приоритет, није ми приоритет ни освајање гренд слемова. Међутим, играћу и даље у овом ритму. Од Ролан Гароса нисам успео да нађем неку испуњеност на терену. Сад сам у позицији да могу да редефинишем циљеве, а првенствено ми је жеља да опет уживам у сваком тренутку на терену – почео је причу Ђоковић и потом појаснио став:
– Доста се ствари дешава око и ван терена који утичу на моју каријеру да ли у овом или оном правцу. Тешко ми је да говорим о нечему на дуже стазе. Тренутно ми је циљ да повратим радост сваког тренутка када држим рекет у рукама. Осећао сам превелики притисак и оптерећење, јер су се стално наметали историјски циљеви.

 

Реаговања

ДЕЈАН: НАЋИ КО ЈЕ, ПА ГА ПРИВЕСТИ

Београђанин Дејан још је конкретнији и предлаже проналажење „уметника“ који је цртао по билборду:
– Катастрофа. Тај што је цртао боље да нема главу. Гледајте, овде је све покривено камерама. Вратити снимак, наћи ко је и тај да се приведе! Ово је срамота за нацију. Страшно! Новак је човек који нас представља свуда по свету и увек нам обели образ. Жалосно.

ДРАГАН: НАЈВЕЋА БРУКА

Један од пролазника, који нам се представио као Драган, био је видно изнервиран поређењем Ђоковића с Хитлером.- Ово је највећа брука што постоји. Па Србију знају по Новаку. Задње време дошло, за ово нема добре казне. Ђоковић би требало да је пример читавој омладини, читавој Србији, читавом свету – готово у даху нам је рекао Драган.

 

Извор:Курир