Издвајамо Србија

СНС У ПАНИЦИ – ФАЈГЕЉ НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: „Не могу више да чекам, време је за УСТАНАК!“ (ВИДЕО)

Наредне године очекују нас редовни председнички избори у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До сада су кандидатуру најавили, мање-више очекивано, лидери неколико странака попут др Војислава Шешеља, Ивице Дачића, Бошка Обрадовића, Расима Љајића… Кандидатуру је најавио и актуелни председник Србије Томислав Николић, као и Санда Рашковић Ивић док је била председник ДСС-а.

Међутим, јучерашњи снимак др Андреја Фајгеља, доцента на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, многе је изненадио.

Овај новосадски дисидент, бивши заменик председника „Треће Србије“, бивши директор Културног центра Новог Сада, аутор књиге „После Вучића“ и истакнути патриота и опозиционар најавио је кандидатуру за председничке изборе следеће године уз слоган „Устанак“.

Како је сам истакао, он је кандидат удружења „Српска вертикала“ јер те људи лично познаје и у њихово поштење не сумња, а ако и њих купи Вучић, у шта Фајгељ не верује, борбу за председничку трку наставиће сам.

На снимку је истакао да неће примати никакве донације и да ће кампању највише водити путем интернета и то по принципу „нула динара и један глас“.

Симболично, на 5. октобар, Фајгељ је најавио почетак своје борбе за слободу јер „не може више да чека“.

Погледајте видео на коме др Андреј Фајгељ најављује председничку кандидатуру јер му је „дозлогрдило“:

 

Извор:Ослобођење