loading...
Издвајамо Свет

СОРОШ СЕ “ИЗЛЕТЕО”: Да, Хилари ће победити, то сам већ завршио! (ВИДЕО)

Изборна победа за Хилари је већ загарантована масовним подмићивањем… Џорџ Сорош признаје на видеу… проклета демократија… крађа председништва је већ завршена

Демократе су подмитиле представнике Изборног колеџа (Елецторал Цоллеге) да “поправе“ исход избора у корист Хилари Клинтон, признаје Џорџ Сорош у недавно обелодањеном видеу. Сорош, исти глобалистички терориста који је финансирао Блацк Ливес Маттер погубљења полицајаца у Даласу – и који је такође финансира стотине либералних сајтова и организација насилних активиста који су организовали насиље на Трамповим скуповима како би окривили републиканце – каже у видеу да ће Трамп “убедљиво“ победити у гласовима народа, али да ће изгубити изборне гласове јер је то већ “готова ствар“ за Хилари Клинтон, пише “Натуралнеwс.цом”

Сорош: То ће довести до велике већине за Доналда Трампа на гласању народа, не у изборном гласању, јер ће ту велику улогу имати плаћени политички огласи… гласови народа ће имати велику већину јер смо ми мала мањина екстремиста… ја не мислим да Доналд Трамп има икакве шансе да буде изабран.

Репортер: Али да ли мислите да је Хилари Клинтон готова ствар?

Сорош: Да.

Ово запањујуће откриће потврђује оно што је Дејв Хоџс недавно рекао у интервјуу: Тим представницима Елецторал Цоллеге се прилази митом да се купе њихови коначни гласови.

Да, Елецторал Цоллеге се могу поткупити да гласају за кога год они желе… проклета демократија!

Са Арцхивес.гов:

Не постоји уставна одредба или савезни закон који захтева да Елецторал Цоллеге гласају према резултатима народног гласања у њиховим државама. Неке државе, међутим, захтевају да Елецторал Цоллеге гласају према тим гласовима народа.

Врховни суд САД-а је сматрао да Устав не захтева да Елецторал Цоллеге буду потпуно слободни да раде шта хоће и стога, политичке странке могу извући обећања од Елецторал Цоллеге да гласају за кандидата те странке… Врховни суд није посебно одредио да ли обећања или казне за неиспуњење тог обећања могу да се изврше у складу са Уставом. Ни један Елецторал Цоллеге није никада гоњен због тога што није гласао како је обећао.

Исте корумпиране демократе које су монтирале дебате, монтирале анкете, монтирале медије и правосудни систем, ће сада да украду изборе подмићивањем Елецторал Цоллеге

Сада све постаје јасно. Пошто нису успели да униште Доналда Трампа, упркос изузетно свирепој и окрутној серији лажи и клевета, Џорџ Сорош и демократе су подмитиле довољно Елецторал Цоллеге да загарантују победу Хилари Клинтон без обзира на то шта се може десити на дан избора.

Оно што ће се видети у ноћи 8. новембра, другим речима, представља убедљиву победу Доналда Трампа на гласању народа, и одмах затим изборне гласове који предају службену изборну победу Хилари Клинтон.

Крађа председништва ће тако бити постигнута. И као што би се могло очекивати, амерички народ ће се масовно побунити.

Народ неће прихватити крађу власти и поништење демократије

Људи неће прихватити крађу власти од стране режима који воде обмањујући левичари који су лажима, варањем и крађом добили сваке изборе. Подмићивање Елецторал Цоллеге је, наравно, поништавање демократије у Америци, јер то значи да богати глобалисти једноставно могу да откупе изборне гласове и поставе у Белу кућу кога год они желе…

Када амерички народ схвати да су њихови гласови управо поништени кроз масовно подмићивање и корупцију, они ће се побунити као никада до сада. Изаћи ће на улице у знак протеста, и што буде већа маргина победе у гласовима народа за Доналда Трампа, то ће бити више љутих гласача.

Једноставно се дошло до те тачке у америчкој историји где људи више неће толерисати крађу власти и масовне изборне преваре које сада рутински спроводе демократе (а посебно оперативци Клинтонове). Ако ове изборе украде Џорџ Сорош подмићивањем Елецторал Цоллеге, треба очекивати потпуну побуну где ће војска, полиција и грађани да јурну на Вашингтон и свргну корумпирани режим и поставе регуларног победника избора као председника. То би био Доналд Трамп, наравно.

Народ има сва права да захтева да демократија буде обновљена.

https://twitter.com/SouthLoneStar/status/771055302045237249

 

Извор: Wебтрибуне.рс

loading...