Издвајамо Србија

„СРПСКИ НАРОД ЈЕ НЕПОБЕДИВ кад је сложан и кад има Путина уз себе!“

Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић честитао је кандидату српских партија и, како је навео, будућем начелнику Сребренице Младену Грујичићу, велику победу на локалним изборима у тој општини истакавши да је српски народ непобедив када је сложан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је нагласио да је најбољи пример за то Сребреница, где су све српске партије изашле са једним кандидатом, истакавши да овога пута нису били сложни само Срби из Републике Српске, већ да је читав српски народ, са обе стране Дрине, „одлучио да подржи своју браћу из Српске“.

Поповић је истакао да је српски народ непобедив и када уз себе има „великог и моћног савезника Русију и председника Владимира Путина“. Он је додао да је СНП „позвала људе из Србије да гласају у Сребреници и логистички помогла да што већи број њих стигне у тај град и искористи своје право гласа на локалним изборима“.

„Сви можемо да будемо поносни на победе које у овом периоду остварују Срби у региону, упркос притисцима и претњама којима смо као народ свакодневно изложени. Јуче је то био референдум у РС, данас је то победа у Сребреници, а сутра ће то бити збацивање криминалног режима Мила Ђукановића у Подгорици и повратак Црне Горе традиционалним вредностима које су баштинили Свети Петар Цетињски и Петар Петровић Његош“, написао је Поповић у писаној изјави.

 

Извор:Танјуг