Занимљивости Издвајамо

ТАЈНИ РАТ У СВЕМИРУ: НАСА “испалила ракете на ванземаљце“ у шокантној фотографији са Месеца! (ВИДЕО)

Ловци на ванземаљце из Паранормал Цруцибле су приметили бизаран објекат у архивираним сликама објављеним од стране америчке свемирске агенције.

Начињене свемирском летелицом Аполло 11 1969. године – мало пре историјског слетања на месец Нила Армстронга – чини се да слике приказују како је ракета испаљена из кратера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У свемиру нема кисеоника, што значи да је немогуће да бизарни објекат конвенционална ракета, која захтева гас да би експлодирала.

Ипак, НЛО ентузијасти верују да објекат може бити ванземаљски свемирски брод, или чак вероватније – смртоносни пројектил испаљен из НАСА-иног свемирског брода.

На YоуТубе снимку који показује слике, Паранормал Цруцибле пише: “Бизарна слика из архиве Аполло-а која, чини се, показује НЛО крстарећу ракету на месецу.“

“Да ли је НАСА бомбардовала ванземаљске инсталације на површини месеца, вероватно користећи високо технолошке бродове из тајног свемирског програма.“

 

“Врло чудан објекат, не мислим да је ванземаљски брод, вероватније је да је нешто што смо ми лансирали, али на кога и зашто.“

Коментаришући видео, још један ловац на ванземаљце је указао на платформу “у облику слова В“ са које НЛО могао да уђе у подземну базу.

Он пише: “Ако пратите путању ракете до средине слике, приметићете нешто што изгледа као платформа у облику слова В, и улаз у месец.“

Слике су се појавиле када је Wикилеакс открио да је Хилари Клинтон имала тајне састанке са бившим астронаутом НАСА-е како би разговарали о рату у свемиру.

Е-мејлови су открили да се Клинтонова редовно састајала са Едгаром Мичелом да би размотрила могућности за “свемирски рат.“

Мичел – шести човек који је ходао по Месецу и члан Аполло 14 мисије – се јавно залагао за потпуно објављивање ванземаљске интелигенције.

У међувремену, НЛО аутор Вилијам Томпкинс тврди да флоте у стилу Стар Wарс-а које припадају америчкој свемирској ратној морнарици, тајно штите људску расу од ванземаљских напада већ деценијама.

 

Извор: Wебтрибуне.рс