Издвајамо Србија

ВИДОВИТИ МИЛОШЕВИЋ: Ових 10 ствари је предвидео три дана пре 5. октобра! (ВИДЕО)

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Три дана пред пети октобар, председник СР Југославије је упозорио да би марионетска власт довела до губитка суверенитета, идентитета и великог дела територије.

1. Наша је земља суверена држава, има своје законе, свој Устав, своје институције. Србија је дужна а и заслужила је да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзије.

2. Догађаји који су организовани за наше изборе су део организоване хајке на земљу и народ, зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.

3. Из ове групације су нашој јавности послате поруке – да ће са њима на челу Југославија бити изван сваке опасности од рата и насиља, да ће доћи до економског просперитета, видно и брзо оствареног вишег стандарда, такозваног повратка Југославије у међународне институције, и тако даље. Поштовани грађани, моја је дужност да вас јавно и на време упозорим да су та обећања лажна, и да ствари стоје обратно.

4. У склопу политике распарчавања Југославије, Косово би била прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван.

5. Што се тиче Црне Горе, њена судбина би била препуштена мафији.

6. Све земље које су се нашле у статусу ограниченог суверенитета, са владама под утицајем страних сила, вртоглавом брзином су постојале сиромашне.

7. Јавна и друштвена својина брзо би се трансформисале у приватну, али власници те својине по правилу били би странци.

8.Тортура над мишљењем је најдоследнији и најнеопходнији облик тортуре у земљи која је изгубила слободу. Манифестовање воље је допуштено само у виду фарсе, испољавају га само скутоноше страних газда. A њихова симулација слободне воље служи као покриће окупатору да је успоставио демократију у чије име је запосео територију туђе земље.
Реутерс

9. Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације. Народ једва да је у стању да прати брзину којом почиње да употребљава туђи језик као свој, да се идентификује са туђим историјским личностима заборављајући своје, да познаје боље књижевност свог окупатора од своје књижевности, да глорификује туђу историју често се ругајући својој, да личи на друге уместо на себе…

10. Грађани могу да ми верују, а и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно. Заблуда да (народ) бира сам оно што за њега бира неко други, најопаснија је заблуда.

Тако је говорио Слободан Милошевић три дана пред 5. октобар.. A какво је Ваше мишљење о томе?

Погледајте видео:

 

Извор: andrej.fajgelj.com/Србија јавља

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

октобар 2016.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31