loading...
Издвајамо Србија

Вучићев ценовник: БАЈАТОВИЋ СКУПЉИ ОД 155 МАЈКИ

Срби су лењ народ, без предузетничког духа, спавају до 10,30, а онда на Фејсбуку и Твитеру шире патолошку мржњу, најгори су олош и шљам – тврди владар без иједног дана радног стажа мимо политике, који је све што има стекао ширењем мржње, лажи и превара.

Као радикал, Александар Вучић је, заступајући теорије крви и тла, вређао припаднике других нација и религија, а сад, као евроатлантски напредњачки фанатик, не бира жртве, једнако страсно удара по свима. Пензионерима је отео једну пензију годишње, раднике је претворио у робље, од деце тражи да раде већ са 14 година, а сад се острвио и на жене.

bajatovic-imovina

Не, не сметају му гологузе силиконске старлете, њих промовише преко медија под својом контролом, а некима додељује значајне политичке и државне функције. За паразитирање на буџету оптужује мајке.

– Србија за социјална давања издваја много више него друге земље. Има и оних жена које стварно заслужују социјалну помоћ, али и оних које могу коњу реп да ишчупају и неће да раде. Узме за једно дете 4.500 динара и за друго 11.000 и ето минималне плате, па што да ради – рекао је председник Владе Републике Србије.

Вучићев испад не само што је неупоредиво срамнији од сексистичког кретенлука Братислава Гашића, него разоткрива његово патолошко лицемерје. Државни буџет, тобож, штити од похлепних и лењих породиља, које за двоје деце узимају по 15.000 динара месечно, а не види и не мари за астрономске цифре које се сливају у џепове политички подобних појединаца.

d-draskovic-imovina

Даница Драшковић, супруга Вука Драшковића, Вучићевог коалиционог партнера, месечно прима 846.000 динара. Горан Кнежевић, напредњачки господар Зрењанина и Баната, добија 1.169.920, а социјалиста Душан Бајатовић чак 2.331.816. динара. Укупно, само њих троје, по разним основама, Србију коштају 4.347.734 динара, дакле 290 месечних издатака за мајке са двоје деце.

g-knezevic-imovina

Вучић има право да, по својој вољи, утврђује ценовник деце и мајки. С друге стране, нормални грађани Србије имају обавезу да процене колико ће их коштати Вучић, његови кумови Стефановић, Петровић, Панић, па бата Андреј, побратим Звонко и остали припадници напредњачког картела. За свођење рачуна неће морати дуго да се чека, ускоро ће нови избори.

Предраг Поповић

loading...