Издвајамо Србија

ЗЛОЧИНЦИ СЕ У СВЕ МЕШАЈУ: Клинтонови руше изборе у Сребреници!

Пошто је постало јасно да је Младен Грујичић победник избора и да нема начина да се та победа сруши гласовима из иностранства, покренута је акција рушења резултата избора у Сребреници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, директан налог за то стиже из табора Хилари Клинтон, јер је познато да су она и њен супруг главни финансијери и покровитељи меморијалног комплекса у Поточарима и да они стоје иза Ћамила Дураковића.

Да су Клинтонови на све начине хтели да помогну да Дураковић победи, говори чињеница да су му чак организовали заједничку панел дискусију са српским премијером Александом Вучићем.

Циљ тог панела је био демотивисање Срба да на изборима гласају за Младена Грујичића, са поруком да тобож Србија није за то да Србин преузме вођење Сребренице.

Међутим, план је пропао и Грујичић је добио огромну подршку и то како сазнајемо не само од Срба, већ и од дела Бошњака који су врло незадовољни тиме што је Дураковић приватизовао меморијал у Поточарима и што је са својим људима узео милионе евра, док обичан свет у Сребреници живи на ивици егзистенције.

По налогу из САД јуче је општинска изборна комисија коју контролише Дураковић сакрила хиљаду гласова, уз константно изазивање тензија и приказивање да ће избити хаос уколико Грујичић као легално изабран преузме власт.

Јуче је такође и локални радио одбио да пусти изјаву Младена Грујичића којом је он позвао на смиривање тензија, а опет са циљем приказивања Срба као реметилачког фактора.

Наредни дани ће показати да ли ће ова акција успети и да ли ће демократска и народна воља бити јача од жеље САД и клана Клинтонових да и даље зарађују новац на причи о Сребреници.

 

Извор:Нова Борба