Издвајамо Србија

ЗОРАНА ОДБРУСИЛА ДАЧИЋУ: Ти си последњи на свету од кога зависи ко ће бити кандидат за председника СНС!

Лидер СПС Ивица Дачић је последњи човек на свету који ће се питати о кандидату Српске напредне странке за председника, поручила је данас функционерка СНС Зорана Михајловић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Бојим се да се председник СПС Ивица Дачић поново меша у туђе ствари и да се бави туђим послом. Дачић је последњи човек на свету од ког ће зависити ко ће бити кандидат СНС за председника Србије – објавила је данас Михајловић на свом Фејсук профилу поводом Дачићеве изјаве да социјалисти не би подржали Михајловићку за председника Србије ако би је кандидовао СНС.

– Као што СНС није бирао ни Бранка Ружића и Предрага Марковића, који су толико пута до сада нападали мене и моје пријатеље из СНС, као што нисмо СНС и ја криви што људи одлазе од Дачића, тако Дачић неће одређивати кога ће СНС да предложи на изборима за председника Србије – поручила је Михајловић и додала да ће то учинити искључиво Александар Вучић и највише руководство СНС.
Она је написала и да очекује од свих коалиционих партнера у Влади Србије, па и од Дачића, да подрже кандидата СНС кога одреди премијер Вучић.

– Било би крајње непринципијелно да странке које седе у Влади коју води премијер Вучић буду против кандидата кога је предложио председник Владе у којој седе – закључила је Михајловић.

Извор:Танјуг