Издвајамо Русија

ПУТИНОВО ТАЈНО ОРУЖЈЕ ЗБОГ КОЈЕГ ДРХТИ ЗАПАД: Погледајте ову моћну летелицу, која личи на свемирски брод! (ВИДЕО)

Према пројектној документацији у питању је транспортни авион по имену ПАК ТА који ће летети суперсоничним брзинама (до 2.000 километара на сат) и успевати да пренесе чак 200 тона терета. Такође, приликом полетања, у ваздуху ће моћи да остане чак седам сати а да не допуни резервоар с горивом.

У будућности ће дефинитивно доћи до великих промена, а једна у низу је откриће ваздушног оружја помоћу којег ће Русија на челу са Владимиром Путином постати озбиљна претња Западу. У питању је авион који ће бити завршен 2024. године, што значи да ће тада остатак света бити у великој опасности!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према пројектној документацији у питању је транспортни авион по имену ПАК ТА који ће летети суперсоничним брзинама (до 2.000 километара на сат) и успевати да пренесе чак 200 тона терета.Такође, приликом полетања, у ваздуху ће моћи да остане чак седам сати а да не допуни резервоар с горивом.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Главни задатак ове машине је да превезе тенкове и другу ратну опрему на одговарајућу локацију. У оквиру ње ће бити више нивоа на којима ће бити омогућено аутоматско утеривање терета.

– Са развојем мреже војних база на Блиском истоку, Латинској Америци и Југоисточној Азији, за које се очекује да ће бити завршене до 2024. године, очигледно је да ће Русија бити спремна за интерконтиненталне борбе – изјавили су експерти који развијају ново “оружје”.

На овај начин, Русија ће постати велесила која ће у сваком тренутку моћи да транспортује потребну ратну опрему на жељену територију. Управо то представља највећу претњу свим њеним садашњим и будућим противницима.

 

Извор: Телеграф.рс