Издвајамо Србија

МИЛОШЕВИЋЕВ САВЕТНИК ТВРДИ: СРБИЈА ће вратити КиМ врло брзо, СРПСКУ штити ПУТИН а ево зашто смо бомбардовани..

Гост емисије „Интервју“ био је господин Звонимир Трајковић, политички аналитичар и бивши саветник Слободана Милошевића, Радована Караџића, Мила Ђукановића и Војислава Коштунице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Трајковић тврди да се у свету тренутно врши прерасподела моћи, те да САД више нису једина сила, већ су ту Русија, Кина, Индија, па чак и Бразил и да никаквог рата неће бити.

Милошевић је био пред озбиљним притисцима и претњама, тада нам се претило бомбардовањем, брисањем са лица земље док данас тих притисака на Вучића нема, јер Америка више није доминантна сила наводи господин Трајковић.

Вучић води политику куповања времена, док не дође наше време, зато се труди да буде што мекши каже наш политички аналитичар.

Он такође тврди да ћемо ми у врло кратком року, можда и за неких пет година вратити Косово и Метохију мирним путем, без рата.

Господин Трајковић то образлаже чињеницом да се нација и држава не прави за тако кратко време, да су Албанци и Шиптари различити као Срби и Хрвати.

Милошевић није хтео да изврши лоповску приватизацију и зато смо бомбардовани, да би се уништила српска привреда и све предало странцима.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате ко данас управља српским медијима, како је Русија подржала Републику Српску и Милорада Додика, колика рудна богатства се налазе на Косову и Метохији, зашто Србија никада неће постати део Европске уније, каква је позадина односа Америке са Русијом и Кином, колико моћна кинеска привреда утиче на промену односа на светској мапи, да ли ће се Европска унија распасти, о председничким изборима у Америци и о разликама између Доналда Трампа и Хилари Клинтон, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља