Издвајамо Србија

БОГ НА НЕБУ НА ЗЕМЉИ ПУТИН: „РУСКИ ЦАР“ послао СРБИЈИ поруку која ће вас одушевити!

Војска Србије у наредним месецима поред шест ‘мигова 29’ добија и ракетне системе ‘смерч’ и ‘ураган’, а из Русије стиже и нова технологија за војну индустрију…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако затреба, Србија ће добити и С-300!… Москва одлучна да осујети план САД који хоће да од Хрватске направи војног лидера у региону… Моћна српска војска је једини гарант мира на Балкану, поручио Путин сарадницима.

Руски председник Владимир Владимирович Путин наложио је својим најближим сарадницима да од Србије направе најмоћнију војну силу у региону, која ће моћи да одговори на сваку претњу!

Како преносе одлично обавештени дипломатски извори, Русија ће наредних месеци Војсци Србије поред шест нових најмодерније опремљених „мигова 29“ испоручити и ракетне системе „смерч“ и „ураган“, као и нову технологију за војну индустрију.

Борба за Балкан

Москва је одлучна да осујети тајни план САД према коме од Хрватске до 2018. године треба направити војног лидера у региону. Американци су, подсетимо, Хрватима већ поклонили пет од укупно обећаних 16 борбених хеликоптера типа „кајова“!

Председник Русије је, како сазнајемо, наредио својим сарадницима да максимално убрзају испоруку војног наоружања нашој држави и финализују све договоре најкасније до краја ове године.

– Путин је више пута јасно рекао да је само моћна српска војска гарант стабилности на Западном Балкану. Русија у Србији види последњег искреног партнера и будите сигурни да вас неће оставити на цедилу.

У наредних неколико месеци Војска Србије ће добити најновије наоружање и опрему – поручује наш извор.

Бивши шеф дипломатије Владислав Јовановић истиче да се на Балкану појачава геополитичко надигравање.

– Запад наоружавањем Хрватске не само да појачава битку за стицање апсолутне премоћи на овим просторима, већ ситуацију користи за политички притисак на Србију.

То изазива и реакцију Русије, која сада жели и мора да ојача свој положај, а ми се налазимо испод тих укрштених мачева. Борба за Балкан се наставља… – наглашава Јовановић.

Одбрана нема цену

И бивши заменик команданта РВ и ПВО Војске Србије Срето Малиновић сматра да је за нас најсврсисходније да од Русије набављамо наоружање.

– То је најлогичније, јер имамо технику и технологију руског порекла и ремонте радимо у Москви.

Морамо врло озбиљно да порадимо на борбеној авијацији, јер ћемо за неколико година имати озбиљан проблем због застарелости наоружања.

Све што нам је традиционална претња на Балкану не смемо дочекати неспремни – закључује Малиновић.

 

Извор: Информер