Издвајамо Србија

БРАТ ПРЕМИЈЕРА БИО МЕТА: Спремали убиство Андреја Вучића?!

Мета потенцијалног атентата у Јајинцима можда није био премијер Александар Вучић већ његов брат Андреј.

Полиција према тврдњи министра унутрашњих послова Небојша Стефановића сумња да је мафија желела да убиством Андреја Вучића сломи премијера и на тај начин му се освети за одлучност у обрачуну са организованим криминалом.

– Премијер и његов брат имају по једну слабу тачку, а то је да сваки има оног другог као слабу тачку. Они су веома блиски и нераскидиво везани, као једнојајчани близанци иако је две године разлике – рекао је Стефановић.

Министар полиције изнео је и податак да је 97 безбедносно интересантних лица високог нивоа нашло на простору од једног километра у Јајинцима, два дана пре него што је тамо пронађена торба с бомбама, муницијом и ручним ракетним бацачем.

– То је неуобичајено велики број безбедносно интересантних лица у тако малом простору. До сада смо саслушали 37 људи. Видим трагове озбиљног професионализма. Не могу да кажем са сигурношћу да ћемо брзо и да ћемо лако доћи до релевантних података јер нема сумње да је све урађено професионално – нагласио је Стефановић.

Полицијски подаци показују и да је по Раковици и Јајинцима највише вршљала криминална екипа која је недавно убила вођу навијача Паризана Александра Станковића, познатог под надимком Сале Мутави.

Извор:Србија Данас