Издвајамо Србија

БРАТ ПРЕМИЈЕРА БИО МЕТА: Спремали убиство Андреја Вучића?!

Мета потенцијалног атентата у Јајинцима можда није био премијер Александар Вучић већ његов брат Андреј.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција према тврдњи министра унутрашњих послова Небојша Стефановића сумња да је мафија желела да убиством Андреја Вучића сломи премијера и на тај начин му се освети за одлучност у обрачуну са организованим криминалом.

– Премијер и његов брат имају по једну слабу тачку, а то је да сваки има оног другог као слабу тачку. Они су веома блиски и нераскидиво везани, као једнојајчани близанци иако је две године разлике – рекао је Стефановић.

Министар полиције изнео је и податак да је 97 безбедносно интересантних лица високог нивоа нашло на простору од једног километра у Јајинцима, два дана пре него што је тамо пронађена торба с бомбама, муницијом и ручним ракетним бацачем.

– То је неуобичајено велики број безбедносно интересантних лица у тако малом простору. До сада смо саслушали 37 људи. Видим трагове озбиљног професионализма. Не могу да кажем са сигурношћу да ћемо брзо и да ћемо лако доћи до релевантних података јер нема сумње да је све урађено професионално – нагласио је Стефановић.

Полицијски подаци показују и да је по Раковици и Јајинцима највише вршљала криминална екипа која је недавно убила вођу навијача Паризана Александра Станковића, познатог под надимком Сале Мутави.

Извор:Србија Данас