Издвајамо Србија

Да ли је Митровић управо признао да му је Вучић заштитио сина убицу?

Власник ТВ “Пинк” Жељко Митровић обратио се јавности саопштењем поводом медијских напада на Вучићевог брата. 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Никога није брига шта каже Митровић о бати Андреју, нити је јасно зашто се власник једне телевизије обраћа јавности поводом Вучићевог брата, али Митровићеве писмо можда открива да је Вучић директно заштитио његовог сина који је убио девојчицу на пешачком прелазу.

Митровић се јавности обратио поводом писања листа “Данас” о Вучићевом брату.

– Ја се дивим Вучићу на његовој толеранцији, мирноћи и хладнокрвности у ситуацији када се разни лудаци стално иживљавају на његовој фамилији, а посебно се баве, и то нон-стоп сатанизацијом његовог брата, за кога и птице на грани знају колико су емотивно везани. Притом, човек је крив само зато што му је брат, навео је Митровић.

Па шта ако су емотивно везани? Јавност би требало да сажаљева Вучићевог брата, док невини жандарми седе на оптуженичкој клупи? И жандарми које је Вучићев брат брутално напао емотивно су везани за браћу, сестре, ћерке и синове…

Но, то је мање битан део његовог саопштења. Следећа реченица покреће многа питања.

– Али то се не може десити јер ми и Дража Силни нисмо исти или бар Вучић није као Дража, Вучић би, колико га ја познајем, увек скочио да заштити и Дражиног брата и сестру и осталу фамилију, навео је Митровић.

Хајде уместо “Дражиног брата и сестру и осталу фамилију” да ставимо “мог сина који је убио девојчицу на пешачком прелазу”.

Добили бисмо реченицу: “Вучић би, колико га ја познајем, увек скочио да заштити мог сина који је убио девојчицу на пешачком прелазу”.

Пошто знамо да је Митровић своју телевизију претворио у тоалет у који Вучић може да уђе када год му “пригусти” откако је суд ослободио Митровићевог сина кривице за убиство девојчице, јасно је да је Митровић, када је рекао “колико га ја познајем”, заправо говорио из личног искуства.

Ако је Вучић некоме помогао, то је онда Жељку Митровићу.

Поред тога што је амнестирао Митровићевог малолетног убицу, власник “Пинка” се није нашао на оптуженичкој клупи ни због смрти његове љубавнице у соби коју је изнајмила ТВ “Пинк” у луксузном хотелу “Хајат” услед предозирања кокаином.

Никада није откривено ко је Митровићевој љубавници доставио кокаин, али се зато техничар са ВМА налази на оптуженичкој клупи.

 

Изво: Телепромптер.рс