Занимљивости Издвајамо

ДА СЕ НАЈЕЖИШ! ТИ СИ ЗВЕЗДИН ЧЕТНИК ПУТИНЕ: Овако су Делије дочекале Путина на Маракани.. (ВИДЕО)

Лидер Русије Владимир Путин стекао је светску популарност и радо је виђен гост у бројним земљама. Ипак, он ни на једном путовању није примљен са толико братске љубави као током посете Србији у марту 2011. када су га навијачи Црвене Звезде дочекали на Маракани током његове посете Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Делије су Путину приредиле дочек какав сигурно није доживео ни на једном руском стадиону, а руски медији су као ударну пренели вест о атмосфери на Маракани током пријатељске утакмице младих тимова Црвене Звезде – Зенита.

Делије су Путина дочекале са дирљивом поруком на руском језику „Старији брате, пољуби мајку нашу и кажи јој, кажи, да смо је достојни, и да се боримо и да ћемо се борити, и да је волимо“.
По његовом уласку на Маракану заорило се „Путин, Путин, Путин“.

Затим је 25.000 Делија загрмело „Русија, Русија, Русија“ и „Ти си Звездин четник, Путине“.

Химне Србије и Русије отпевале су девојчице са Косова и Метохије из групе „Косовски божури“.

Утакмица је у пријатељском духу завршена резултатом 1:1.

После утакмице руски председник је добио на поклон икону Белог анђела из руку владике захумско-херцеговачког Григорија, као и икону Стефана Мироточивог, коју су му уручиле Делије, кимоно џудо клуба Црвена звезда, црвено-бели дрес са бројем 1 и својим презименом на њему, шал и чланску карту с бројем 002 и реплику пехара победника Купа шампиона с посветом.

Погледајте видео:

 



 

Извор: Правда