Занимљивости Издвајамо

ДЕКИ ПАНТЕЛИЋ ДОКАЗАО ДА СУДБИНА ПОСТОЈИ: Водитељ победио рак после невероватног сусрета!

БЕОГРАД – Водитељ Дејан Пантелић који се лечио карцинома на крајницима, поделио је потпуно невероватну причу на свом Фејсбук профилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је испричао како је током једног лета упознао жену, што ће се касније испоставити као судбински сусрет који је имао кључну улогу у његовом опоравку.

„Судбина. Годину дана пре него што сам отишао на лечење у град Флензбург, на северу Немачке, на клинику у којој ради професорка Надежда Басара и пре него што сам уопште помислио да могу да се разболим, упознајем у авиону, дивну и хуману Стану Ерић, која са својом породицом више од 30 година живи у поменутом граду.

Размењујемо телефоне, адресе током лета и на љубазни позив госпође Ерић да бих могао једног дана са својом породицом да дођем до тог малог града на северу Немачке, насмејем се и кажем да је већа вероватноћа да ћемо се чешће виђати у Србији него у далеком Флензбургу.

Почетком септембра те 2012. године одлазим у град Флензбург (нисам могао дуго да запамтим а камоли да изговорим име града) на лечење. Пре одласка у болницу смештам се у хотел, на препоруку професорке Басаре, који држе наши људи. До тада нисам знао ко је власник тог хотела. Врата хотела, погађате, отвара МОЈА Стана Ерић, а све остало је историја“, написао је водитељ на свом профилу.

 

Извор: Курир