Занимљивости Издвајамо

ДЕВОЈЧИЦА ИЗ СРБИЈЕ ОБЈАСНИЛА БРИТАНЦИМА: Ђоковићу се убудуће обраћајте као ВАШОЈ КРАЉИЦИ! (ВИДЕО)

Девојчица Ивона Васић послала је поруку британским новинарима који су претходних дана жестоко прозивали српског тенисера Новака Ђоковића.
Ђоковић је тренутно други на свету, а на завршном Мастерсу у Лондону бори се за повратак на прво место АТП листе. Претходних месеци поједини новинари, а поготово британски често су знали да испрозивају нашег играча.На друштвеним мрежама освануо је снимак девојчице Ивоне, која ће ускоро напунити 10 година.

„Овим путем желим да се обратим вама господине новинару и свима вама који мислите исто као он. Зовем се Ивона Васић и за месец дана пуним 10 година. Долазим из мале, али спортске земље Србије. Ви као образован човек требало би да знате колико је тешко бити број један у било чему на свету. Зато вас овим путем молим вас да када се следећи пут када се будете обраћали Новаку то урадите са поштовањем и професионализмом. Као да се обраћате Вашој краљици, јер он је витез. Зашто витез? Зато што је тенис витешка игра. Ниједног тенисера нису дочекали ткао њега“, објаснила је Ивона за Хоспорт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

#NovakDjoković #Djoković #Nole #HotSport #Tennis #Masters #No1 #Serbia #Srbija #Djokovic

Видео запис корисника HOTSPORT.RS (@_hotsport) дана

Извор: Hotsport.rs